Horoscop Urania 22 – 28 octombrie: iată ce evenimente te așteaptă săptămâna aceasta

Horoscop Urania 22 – 28 octombrie: iată ce evenimente te așteaptă săptămâna aceasta.

BERBEC

În ziua de 28 octombrie, Jupiter va reveni, pentru ultima oară în acest an și pentru următorii doisprezece ani, în zodia Peștilor și va permite, până pe 20 decembrie 2022, lămurirea personală și ajungerea la o înțelegere superioară a lucrurilor ori la conturarea unor proiecte ce pot să le deschidă un drum nou în viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

TAUR

Șansa de a primi un diagnostic corect după consultarea altui specialist și pe baza altor examene medicale. În dimineața zilei de 23 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 16 noiembrie, va influența în chip pozitiv sectorul relațiilor parteneriale, oferindu-le nativilor șansa să observe detaliile subtile dintr-o relație, un demers, un conflict, o negociere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

GEMENI

În dimineața zilei de 23 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 16 noiembrie, va permite atenuarea unor suferințe organice ori va împiedica evoluția dramatică a unei boli. Pe 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va introduce un binevenit factor de rezistență la stres, la conflicte, la împrejurările dificile pentru trup și suflet.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

RAC

Între 25 octombrie, după ora 10:19, și 27 octombrie, la prânz, cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare vor avea inspirație și își vor putea exprima emoțiile prin intuiție. Moment special care va marca un început într-una dintre direcțiile specifice casei a VI-a, pe fondul influenței Lunii Noi în Scorpion din 25 octombrie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

LEU

Între 25 octombrie, după ora 10:19, și 27 octombrie, la prânz, posibile confruntări de priorități bănești, de implicare în sarcini socio-profesionale care impun sacrificarea sau amânarea altora; accent pus de Luna Nouă în Scorpion, din 25 octombrie, pe o legătură sau o datorie de familie; posibile opțiuni dificile pentru cei care se află în străinătate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

FECIOARA

Între 27 octombrie, după ora 13:55, și 28 octombrie, tendința de a pune ordine în acte și documente, de a rezolva chestiuni oficiale ori de a „pune lucrurile la punct' în relațiile de familie. În ziua de 28 octombrie, Jupiter va reveni în zodia Peștilor și, până pe 20 decembrie 2022, va permite restabilirea adevărului sau abordările juridice, pe cale oficială, ale unor cereri și pretenții materiale care s-au complicat din varii motive.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

BALANȚA

Pe 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului, pe care o va traversa până pe 22 noiembrie, timp în care se va alătura Micului Benefic dând o vigoare specială felului în care nativii se vor lupta pentru drepturile lor, insuflându-le curaj, energie și rezistență la stres sau la conflictul care, eventual, s-ar isca în urma demersurilor lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

SCORPION

Între 25 octombrie, după ora 10:19, și 27 octombrie, la prânz, răstimp trăit cu intensitate de către nativi; posibile evenimente speciale sau cu ecou interior profund pentru persoanele mature, pe fondul impactului pe care îl va avea asupra lor Luna Nouă în Scorpion, din 25 octombrie. Între 27 octombrie, după ora 13:55, și 28 octombrie, preocupări curente legate de plăți și documente fiscale ori chestiuni de aplicare a unor prevederi legale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

SĂGETĂTOR

Între 25 octombrie, după ora 10:19, și 27 octombrie, la prânz, chestiunile legate de specificul casei a XII-a, a lucrurilor ascunse, discrete sau încă neclare care va fi străfulgerată de capacitatea unora dintre nativi de a se ridica deasupra faptelor mărunte și a ajunge la esența lucrurilor într-un proces complex de gândire, pe fondul Lunii Noi în Scorpion, din 25 octombrie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

CAPRICORN

În dimineața zilei de 23 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 16 noiembrie, va crea un cadru favorabil relațiilor de prietenie dar care, atenție, nu vor deveni neapărat mai bune, mai sincere sau mai profitabile ci, care le va da nativilor capacitatea de a se lămuri cu cine au de-a face, de a înțelege avantajele și dezavantajele sau riscurile unor astfel de apropieri umane și a decide în consecință.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

VĂRSĂTOR

Între 25 octombrie, după ora 10:19, și 27 octombrie, la prânz, răstimp plin de provocări, generate sau amplificate de Luna Nouă în Scorpion, din 25 octombrie. Între 27 octombrie, după ora 13:55, și 28 octombrie, dialoguri banale cu prietenii și cunoscuții apropiați, schimb de impresii nu neapărat profitabil.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

PEȘTI

Pe 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, îi va mobiliza pe mulți dintre nativi, mai ales pe cei maturi, pe direcția unei reformări personale, prin forța de a se desprindere de lucrurile, relațiile și împrejurările care nu le fac bine și a se izola într-un univers care să răspundă nevoilor lor de cunoaștere, de spiritualitate, de împlinire sufletească, culturală, religioasă, artistică.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 22 – 28 octombrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop