Horoscop Urania 2 – 7 octombrie, iluzii, confuzii și trezirea la realitate

Horoscop Urania 2 – 7 octombrie, iluzii, confuzii și trezire la realitate. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești săptămâna aceasta și ce probleme pot să apară.

BERBEC

Între 4 octombrie, după ora 13:21, și 6 octombrie, după-amiaza, relaţiile băneşti între Berbeci și prietenii lor nu sunt deloc armonice, unele conflicte se pot naşte sau se pot acutiza acum pe fondul unor nereguli mai vechi; nativii trebuie să se abţină să intre în afaceri, în combinații și „învârteli' propuse de o persoană apropiată lor care, vezi Doamne!, le-ar vrea binele.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

TAUR

În ziua de 3 octombrie, Mercur va reveni la mișcarea directă prin zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, le va permite nativilor să gândească logic, să nu se hazardeze în speculații sentimentale, nesusținute de o situație reală, de a se purta firesc sau de a reveni la echilibrul emoțional prin abordarea unei atitudini cerebrale chiar dacă la mijloc va fi vorba de cei dragi nativilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

GEMENI

În ziua de 3 octombrie, Mercur va reveni la mișcarea directă prin zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, le va permite nativilor să se implice corect și eficient în activitățile casnice sau în treburile de familie; comunicare corectă cu părinții sau cu rudele în vârstă; tentative de a pune ordine într-un mod de viață sau într-o abordare pe care unii membri din familia lor o susțin.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

RAC

În ziua de 3 octombrie, Mercur va reveni la mișcarea directă prin zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, le va permite nativilor să aibă una sau mai multe întâlniri profitabile în cadrul cărora să poată ajunge la un acord ori în contextul cărora să găsească un cadru potrivit pentru a-și expune o idee, un proiect, pentru a-și spune părerea cu privire la evoluția unei situații de interes comun; atitudine corectă și echilibrată, greu de combătut de către eventualii cârcotași.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

LEU

O atenție specială trebuie îndreptată, în preajma zilei de 7 octombrie, asupra oricărui eveniment (informații, ședință, consultare) care va pune în prim-planul atenției nativilor o chestiune de salarizare căreia aceștia trebuie să-i găsească și cea mai bună rezolvare în funcție de un set de condiții asupra cărora nu vor putea interveni; va fi nevoie de atenție, de calm, de o evaluare corectă, de controlul emoțiilor care le pot tulbura percepţiile, dar și deciziile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

FECIOARA

Abordare suplă, abilă, diplomatică a nemulțumirilor sau deficiențe în legătură cu salarizarea ori cu felul în care (nu) sunt respectate condițiile contractuale. Respingere categorică a presiunilor morale sau de conștiință care se pot exercita asupra unor nativi în relațiile socio-profesionale. Între 6 octombrie, după ora 15:47, și 7 octombrie, șanse de împăcare a soților care s-au îndepărtat prin tăcere, însingurare, izolare, unul față de celălalt.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

BALANȚA

Atenție, în preajma zilei de 7 octombrie, la un fapt de viață cu valoare de avertisment în regimul relațiilor parteneriale care pot deveni neplăcute, stresante sau dizarmonice ori neindicate pentru a fi menținute pe mai departe. În mod normal, nu trebuie să se recurgă la toleranță sau la complicități vinovate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

SCORPION

Pe 3 octombrie, Mercur va reveni la mișcarea directă prin zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, le va permite nativilor să ia decizii de bun-simț, necesare pentru a menține o relație onestă cu prietenii și a nu tulbura bunul mers al unor proiecte comune (planuri de vacanță, activități de relaxare).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

SĂGETĂTOR

În conjuncturi oficiale, unde se desfășoară consultări și dezbateri, pe Săgetători nu dorința de afirmare sau vreo tendință personală excentrică îi va face să intervină în derularea acestor dezbateri, cât nemulțumirea față de felul în care sunt abordate o chestiune importantă și soluțiile preconizate. Între 6 octombrie, după ora 15:47, și 7 octombrie, posibilă armonie familială, planuri privitoare la un fel de a locui și trăi într-o casă adaptată nevoilor personale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

CAPRICORN

Pe 3 octombrie, Mercur va reveni la mișcarea directă prin zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, le va permite nativilor să evalueze corect informațiile și evenimentele la care participă; reacții oneste, practice, constructive în situația unei eventuale destabilizări a regimului de învățare și perfecționare profesională (valabil pentru cei tineri). Între 4 octombrie, după ora 13:21, și 6 octombrie, după-amiaza, încep să apară primele semne ale unei posibile transformări a regimului de muncă cu efecte asupra veniturilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

VĂRSĂTOR

Între 4 octombrie, după ora 13:21, și 6 octombrie, după-amiaza, Luna va traversa sectorul casei I a personalității Vărsătorilor și le va spori în intensitate multe dintre calitățile lor: inventivitate, originalitate, curaj și-i va ajuta, prin intuiție, să descopere un secret. Între 6 octombrie, după ora 15:47, și 7 octombrie, context favorabil rezolvării unor plăți sau unei încurcături mai vechi în plan fiscal.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

PEȘTI

Între 4 octombrie, după ora 13:21, și 6 octombrie, după-amiaza, solicitare a sistemului nervos central și periferic care, din când în când, ar putea da semne de oboseală; nevoie de repaus, de tihnă, de confort interior pentru a putea permite acestui „motor' biologic să revină la normal.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 1 – 7 octombrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal