Horoscop Urania: 17 – 21 ianuarie

Horoscop Urania: 17 – 21 ianuare, Soarele intră în Vărsător

BERBEC

Interes pentru dietă, regim, refacere a forțelor fizice epuizate de stres, sport, activități profesionale sau domestice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

TAUR

Stres pe multiple planuri, îngrijorări, deteriorări ale unei situații personale, profesionale sau familiale pe fondul unor evenimente care nu sunt provocate de nativ și pe care acesta nu le poate controla pentru că îi depășesc puterile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

GEMENI

Dorință de afirmare, de a face o impresie frumoasă în public; unii Gemeni vor avea succes, mai ales dacă intervențiile lor publice vor fi bine pregătite și nu se vor baza (doar) pe improvizație, pe spontaneitate și pe farmec personal.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

RAC

Provocări financiare care le vor pune nativilor în față o realitate de care trebuie să țină cont și care va sublinia nevoia ca aceștia să nu se lase înfrânți, influențați, manipulați, intimidați și să-și regăsească tăria de caracter și voința.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

LEU

Axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul Lunii Pline în Rac, din 18 ianuarie, care le va pune nativilor la încercare rezistența fizică și echilibrul organic; influența va fi resimțită mai clar de către nativi în acel sector al fiziologiei lor care este mai încercat de sensibilități sau de o afecțiune anterioară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

FECIOARA

Posibile bârfe și critici nefondate, născute din invidie și din lipsa de caracter a unor persoane cu care cel născut în Fecioară se intersectează în plan socio-profesional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

BALANȚA

Moment al demnității și al radicalismului în relațiile cu unul sau mai mulți prieteni. Balanțele vor face caz de tot ceea ce înseamnă onorare, demnitate, conștiință, respectabilitate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

SCORPION

Se va pune problema autorității, a capacității de a lua decizii dificile, de exercitare a prerogativelor funcției sau de manifestare coerentă și convingătoare în public. Pe 20 ianuarie, în zorii zilei, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie seara, va străbate sectorul familiei și al treburilor domestice. Acest pasaj de o lună nu se anunță ușor, mai ales dacă nativii sunt implicați în conflicte de familie pe diferite teme (relaționale, educative, afective, de mentalitate, de interese personale).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

SĂGETĂTOR

O serie de schimbări legate de locul de muncă, de salarizare sau de condițiile contractuale. Între 20 ianuarie, după ora 16:02, și 21 ianuarie, Săgetătorii vor face efortul să fie eficienți, pozitivi, cooperanți și resemnați în fața dificultăților socio-profesionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

CAPRICORN

Posibile evenimente care se produc repede, fără nici un fel de avertisment și care îl pun brusc pe câte un nativ în fața unei realități de ordin financiar (fiscal) și salarial căreia trebuie să-i găsească o rezolvare rezonabilă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

VĂRSĂTOR

Relațiile parteneriale vor sta sub semnul unui fel de a fi și de a trăi provocările marcat de orgoliu și de o personalitate în expansiune ale cărei forme de manifestare nu (prea) pot fi temperate. Vărsătorii vor aborda o atitudine superioară și deloc cooperantă; vor fi parteneri dificili de dialog, dar și colegi de proiect dificili, soți dificili și dușmani imprevizibili.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

PEȘTI

Universul afectiv va fi centrul vieții acestor nativi care vor trăi un moment special: cei doi Guvernatori ai Peștilor, în domiciliu, într-o relație armonică cu Luna Plină în Rac, din 18 ianuarie. Ce poate fi mai frumos? Dar și mai complicat! Vor avea de-a face cu un surplus de sentimente, cu un exces de afectivitate, cu o uriașă disponibilitate de a trăi în plan emoțional, lucruri care altfel, în alte dăți, nu ar fi avut acest impact asupra lor. De aceea, Peștii nu trebuie să dea frâu liber acestor stări pentru că unele pot fi profitabile (în planul creației artistice, de ex.), dar, în viața de fiecare zi, ele pot deveni un factor de risc.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

Citeste și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

HOROSCOP 2022 – FECIOARA

HOROSCOP 2022 – BALANȚA

HOROSCOP 2022 – SCORPION

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN

HOROSCOP 2022 – VĂRSĂTOR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop