Horoscop Urania: 15 – 20 mai, suntem puși la grele încercări, primim lecții

Horoscop Urania 15 – 20 mai, suntem puși la grele încercări. Lecții de maturizare. Avem nevoie de cumpătare și simțul măsurii.

BERBEC

Întreaga săptămână va funcționa util și interesant impulsul interior de a da curs unor vise, dorințe sau speranțe care să le sporească respectul și încrederea de sine.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

TAUR

Nativii vor dori să consolideze o situație sau să controleze evoluția unor proceduri (juridice, administrative, instituționale), dar evenimentele vor scoate la iveală nereguli sau le vor permite unora să acționeze abuziv. Mecanisme incorecte în relațiile dintre nativi și partenerii lor de afaceri, colegi de proiect, rivali sau dușmani. Posibile scene de gelozie între soți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

GEMENI

Contextul va scoate la iveală o latură șubredă a organismului lor sau va crea situații prost conduse medical (nediagnosticate, abordate incorect), care vor permite dezvoltarea unor infecții în zonele greu de tratat prin proceduri simple ori de investigat; disfuncțiile endocrine care s-au instalat de ceva vreme, dar care nu au fost identificate la timp, pot dezechilibra acum organismul.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

RAC

În cazul relațiilor de dragoste, soluția unei despărțiri, fie ea și temporară, pentru a permite calmarea spiritelor de-o parte și de alta, este o soluție diplomatică utilă. Dar când va fi vorba de relațiile între părinți și copii, lucrurile se vor complica, pentru că despărțirea nu este posibilă și atunci, pentru limpezirea relațiilor dintre aceștia va fi nevoie de o altă abordare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

LEU

Provocare, dar și șansa de a face un salt în carieră printr-o numire sau prin desemnarea într-o funcție care va face vâlvă (sunt vizați mai ales cei în preajma vârstei de 40 de ani). Între 16 mai, după ora 14:51, și 18 mai, după prânz, entuziasm, chef de viață, de aventură, nevoia de a face mișcare, sport, de a se implica în competiții.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

FECIOARA

Risc ca nativii să se confrunte cu încurcături în susținerea unui examen sau verificării profesionale. Neplăceri în timpul deplasărilor curente sau în cazul deplasărilor de scurtă durată în timpul cărora nativii pot avea dialoguri stupide cu reprezentanții unor instituții care verifică acte, aplică amenzi, controlează o activitate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

BALANȚA

Din 20 mai, după ora 15:53, până în 22 mai, dorință de noutate, de schimbare, de surpriză, de provocare în plan sentimental. Posibilă suprasolicitare în planul relațiilor nativilor cu unele instituții menite să aplice legea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

SCORPION

Între 18 mai, după ora 15:02, și 20 mai, după-amiaza, reticență față de multe dintre veștile sau informațiile care ajung la ei; dacă nu va fi vorba de chestiuni importante, Scorpionii nu se vor obosi nici să le mai verifice, ci pur și simplu le vor ignora. Din 20 mai, după ora 15:53, până în 22 mai, posibile tensiuni între părinți și copii, schimburi de replici care vădesc neîmpăcarea lor pe o temă de viață comună.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

SĂGETĂTOR

Între 18 mai, după ora 15:02, și 20 mai, după- amiaza, reevaluare a unor conjuncturi financiare pe cale să se concretizeze și care nu le conturează nativilor un viitor mai bun. Din 20 mai, după ora 15:53, până în 22 mai, informații destabilizatoare, uimire și enervare la auzul unor știri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

CAPRICORN

u de stăpânit vor fi sentimentele de mânie și de revoltă ale celor lezați de comportamentul vinovat al prietenilor în care au avut încredere și care i-au trădat. Chiar dacă ei vor avea dreptate, nu atunci va fi momentul potrivit să o facă, după cum nici modul în care vor comunica deciziile lor nu va fi unul menit să instaureze dreptatea și evidența faptelor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

VĂRSĂTOR

Din 20 mai, după ora 15:53, până în 22 mai, Luna se va afla în tranzit prin zodia Vărsătorilor și le va da celor care aparțin acestui semn zodiacal un plus de farmec și de inspirație. Atenție la o ipostază importantă care va implica familia din care provine nativul ca o consecință a unei decizii esențiale de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

Foto: arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop