Horoscop Urania, 13-18 noiembrie

Horoscop Urania, 13-18 noiembrie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa a IX-a a idealurilor și convingerilor majore pe baza cărora iau decizii importante. Pe fond, Micul Benefic le poate deschide multora ușile potrivite pentru a progresa prin studiu individual, proces de învățare într-un cadru organizat, valorificare a unei pregătiri profesionale, mai ales în activități și discipline care presupun apelul la lege și la preocupările sociale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

TAUR

În relația afectivă a multora dintre nativi, mai ales a celor maturi, vor funcționa încrederea, obișnuința și, poate, rutina. În cazul celor tineri, preocupări legate de dezvoltarea personală prin activități de consolidare a cunoștințelor teoretice prin deprinderile practice și experiența profesională concretă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

GEMENI

Posibilitate de afirmare într-un domeniu elitist, în contextul participării la o manifestare internațională. În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa a VII-a a relațiilor parteneriale, creând un cadru armonios, favorabil întâlnirilor constructive pe tema unui proiect, a unui contract sau chiar a unui litigiu (proces) care va putea lua o turnură favorabilă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

RAC

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa sănătății, constituind un factor de învigorare fizică și de rezistență la suferința provocată de o afecțiune; optimism și abordare curajoasă a procedurilor medicale, chiar dacă acestea nu vor fi plăcute sau ușor de suportat în plan organic.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

LEU

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa relațiilor sentimentale, introducând o notă specială de plăcere a aventurii; pe femei le va face orgolioase și provocatoare, de unde și nevoia de autocontrol pentru a nu exagera.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

FECIOARA

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa a IV-a a relațiilor de familie și a treburilor domestice. În acest răstimp ar trebui să aibă loc unul sau mai multe evenimente care să aducă o liniștire sau o îmbunătățire a modului de viață și a dialogurilor cu părinții ori cu rudele în vârstă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

BALANȚA

Posibile capricii și „figuri de stil' în plan afectiv față de un partener pe care vor să-l impresioneze ori chiar să-l intimideze. În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și va străbate, până pe 10 decembrie a.c., casa comunicării și a deplasărilor pe termen scurt; relații cu străinătatea prin corespondență sau deplasări pe distanțe mici în vecinătatea graniței.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

SCORPION

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa a II-a a banilor câștigați din muncă proprie și va crea un context plauzibil pentru limpezirea unor chestiuni salariale ori legate de o formă de plată care, pentru moment, îi nemulțumește pe Scorpioni.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

SĂGETĂTOR

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa I a personalității celor despre care vorbim acum și va constitui un factor de protecție și avantaj în existența lor cotidiană. Șansa de a avea realizări (relativ) importante cu mai puțin efort decât în alte dăți similare. Ajutor nesperat de la persoane particulare și de la instituții.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

CAPRICORN

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa a XII-a, introducând un binefăcător factor de intervenție, salutar chiar și în chestiunile complicate care pot fi definite în funcție de convingerile fiecărui nativ drept ajutor divin, susținere neconvențională; șansă de revigorare interioară prin eliminarea îndoielilor și alungarea supărărilor în varii contexte (regim modificat de viață, terapii, medicație reechilibrată).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

VĂRSĂTOR

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa relațiilor de prietenie. Ar trebui să urmeze o perioadă favorabilă accederii nativilor într-un cerc de persoane care să-i trateze cu prietenie, cu solidaritate, cu respect sau chiar cu admirație; șansa de a fi ajutați în plan socio-profesional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

PEȘTI

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa carierei, a succesului, a progresului profesional prin întâmplări providențiale sau în urma unor împrejurări de-a dreptul neverosimile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal