Horoscop Urania 13 – 17 iunie, de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează

Horoscop Urania 13 – 17 iunie: de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.


BERBEC

Între 13 iunie, după ora 1:32, și 15 iunie, destul de multă animație în sectorul comunicării grație Lunii Pline în Săgetător, care se va produce pe 14 iunie și care le va permite să afle multe lucruri interesante, să facă deplasări în contextul cărora să facă un schimb util de impresii cu anumite persoane, în general competente ori să întrețină o corespondență pe o anume chestiune cu una sau mai multe instituții ale statului care le oferă răspunsuri corecte, soluții practice sau îndrumări necesare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

TAUR

Între 15 iunie, după ora 1:14, și începutul zilei de 17 iunie, ipostaze mai puțin obișnuite în care cei (încă) tineri și maturii, dacă au funcții și răspunderi socio-profesionale speciale, s-ar putea afla. Acestea le vor pune la încercare răbdarea și capacitatea de a se descurca, pe moment, într-o situație delicată fără să-și pună în pericol imaginea, să riște neîncrederea celor din jur în competența și credibilitatea lor ca lideri (șefi, directori, patroni, coordonatori).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

GEMENI

Întreaga săptămână va exista riscul nașterii unor tensiuni sau chiar despărțiri de unii prieteni cu care nu se mai pot înțelege în particular, pe chestiuni personale sau, în plan public, pentru că fiecare va adopta alt punct de vedere cu privire la o activitate comună în care sunt implicați.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

RAC

Între 13 iunie, după ora 1:32, și 15 iunie, secvență favorabilă activităților profesionale, preocupărilor de viitor, discuțiilor pe tema unui nou loc de muncă (alternativă) sau de rezolvare a unor situații care nu evoluează corect în regimul banilor și al respectării condițiilor contractuale; posibil moment interesant, demn de luat în seamă, pe fondul Lunii Pline în Săgetător, din 14 iunie, și al binevenitei intrări a planetei Mercur, în ziua de 14 iunie, în zodia Gemenilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

LEU

Între 13 iunie, după ora 1:32, și 15 iunie, comunicarea în planul relațiilor de prietenie sau al celor bazate pe sentimente de dragoste și atașamente (părinți/copii) va fi la cote mari datorită impactului pe care îl va avea Luna Plină în Săgetător, din 14 iunie, asupra acestor două sectoare ale cerului de naștere al celor născuți în zodia Leului, la care se va adăuga, tot din 14 iunie, Mercur, care va reveni în zodia Gemenilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

FECIOARA

Între 15 iunie, după ora 1:14, și începutul zilei de 17 iunie, indiferență față de provocările de moment care privesc universul afectiv al Fecioarelor. Din 17 iunie, după ora 0:44, noutăți legate de activitatea profesională curentă ori de regimul unor plăți cuvenite (burse, indemnizații, ajutoare); nervozitate și neliniște în plan organic; reacții și inițiative intempestive.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

BALANȚA

Între 13 iunie, după ora 1:32, și 15 iunie, axa celor două case ale comunicării și ale învățăturii vor sta sub semnul special al Lunii Pline în Săgetător, din 14 iunie, și al lui Mercur, revenit în zona Gemenilor în aceeași zi. Parcursul evenimentelor ce țin de specificul acestei case va sta, până pe 6 iulie, sub semnul schimbării, al transformării, al adaptării, al dialogurilor lămuritoare, dar și al acumulării de informații utile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

SCORPION

Între 15 iunie, după ora 1:14, și începutul zilei de 17 iunie, nativii nu vor avea prea mare chef să susțină conversații. Din 17 iunie, după ora 0:44, mici surprize în sfera vieții de familie și a activității gospodărești le pot modifica planul de viață curent sau le pot complica activitățile întrerupte de o avarie casnică. Grijă cu privire la activitatea cerebrală tulburată de tranzitele din Berbec.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

SĂGETĂTOR

Între 15 iunie, după ora 1:14, și începutul zilei de 17 iunie, perioadă mai puțin explicită pentru cele două case ale banilor și bunurilor materiale. Din 17 iunie, după ora 0:44, informații care miră, situații extravagante care îl pot antrena pe câte un nativ împotriva voinței lui, deplasări asociate cu peripeții, evoluție atipică a unor întruniri (ședințe) care vor strica armonia și „ordinea de zi'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

CAPRICORN

Între 15 iunie, după ora 1:14, și începutul zilei de 17 iunie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Capricornului și va străbate casa I a cerului de naștere al celor despre care vorbim aici, alimentând stări de spirit refractare relaxării sau bunei-dispoziții, împingându-i pe nativi spre stări de conștiință care să le permită analiza lucidă a evoluției unei teme de viață (sau a mai multor teme!) care îi îngrijorează.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

VĂRSĂTOR

Între 15 iunie, după ora 1:14, și începutul zilei de 17 iunie, stare organică normală, dar cu frecvente alterări ale dispoziției interioare (tristețe, dezamăgire, stres, concluzii pline de amărăciune). Din 17 iunie, după ora 0:44, Luna va traversa zodia Vărsătorului, se va plasa în tranzit prin casa I a cerului lor de naștere și va schimba într-o direcție pozitivă trăirile, impulsurile, reacțiile și motivațiile. Vărsătorii vor fi din nou în formă. Atenție, întreaga săptămână, la o discuție (întâlnire) în contextul căreia se va petrece o secvență cu valoare de lecție de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

PEȘTI

Între 15 iunie, după ora 1:14, și începutul zilei de 17 iunie, relații obișnuite ale Peștilor cu prietenii. Din 17 iunie, după ora 0:44, discretă presiune astrală asupra sistemului nervos central și periferic și asupra sistemului vascular. Momente de stres mai puțin motivat sau născut din limitările impuse de organism. Întreaga săptămână se va menține dinamica instaurată cu o lună în urmă, care privește regimul banilor câștigați din muncă proprie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 11 – 17 iunie 2022

Foto: Arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop