Horoscop Urania, 11 – 16 decembrie, sentimente de deja-vu, se întoarce un moment care s-a mai întâmplat

Horoscop Urania, 11 – 16 decembrie, Venus va intra în zodia Capricornului: se întâmplă un lucru care a mai fost în viața noastră.

BERBEC

Întreaga săptămână se va menține riscul de a se petrece un eveniment neplăcut cu impact asupra vieții profesionale și a impresiei generale a publicului, a colegilor și a celor apropiați despre un nativ care poate fi pus într-o lumină neplăcută. Nu vă hazardați în zone nesigure din punct de vedere socio-profesional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

TAUR

În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul ideilor superioare, al conștiinței, al aspirațiilor profesionale și le va consolida celor născuți în zodia Taurului niște intenții, le va da argumente serioase pentru a le pune în aplicare și le va permite să progreseze prin cunoaștere temeinică și aprofundare a unui domeniu de practică sau de studiu.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

GEMENI

Între 11 decembrie, după ora 22:09, și 14 decembrie dimineața, unii nativi, mai ales cei maturi, pot face impresie sau chiar senzație în cadrul unei întruniri oficiale (ședință, sesiune de comunicări, întrunire, consultare) prin felul competent, documentat și curajos de abordare a unor teme evitate de alte persoane din teama de a nu fi la înălțime sau din cauza aspectelor spinoase conținute de subiectul pus în discuție, pe care nu l-ar putea gestiona adecvat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

RAC

În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa chiar sectorul relațiilor parteneriale de care vorbeam și astfel va avea puterea să atenueze, cu fiecare zi, efectele negative ale acestui context astral; în plus, alături de Mercur, planeta Venus va reuși să le dea nativilor, sperăm că și interlocutorilor!, mai multă rezonabilitate și seriozitate, permițând astfel o abordare responsabilă a temelor de viață importante.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

LEU

Opoziția Soare/Marte, pe direcția relațiilor cu prietenii, copiii și cei dragi, se va risipi, eliberând cele două sectoare de stresul astral pe care l-a menținut mai multe zile, alungând peisajul uman iritat, conflictual, subiectiv și deformat. Sectorul relațiilor parteneriale, deși nu mai este la fel de solicitat ca în alte perioade ale acestui an, nu va oferi un context favorabil abordării chestiunilor majore și riscante. În aceste cazuri, ignorați părerile sau intervenția prietenilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

FECIOARA

Sectorul relațiilor parteneriale ar trebui să funcționeze normal, onest, profitabil sau chiar în avantajul nativilor. Se va risipi tensiunea instaurată în casa a X-a, a exercitării funcțiilor, dar Marte, retrograd până la începutul lunii ianuarie 2023, va continua să provoace disensiuni. Fiți vigilenți și nu lăsați garda jos.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

BALANȚA

Relațiile de familie vor urma o direcție rezervată, vădind grija pentru a nu se altera bruma de înțelegere interumană care a fost stabilită între nativi și rudele (părinții) lor. Între 11 decembrie, după ora 22:09, și 14 decembrie dimineața, relațiile de prietenie pot cunoaște un moment special prin șansa nativilor de a întâlni o persoană cu un statut socio-profesional important care să-i prețuiască ori care să dorească să-i ajute.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

SCORPION

În tot ceea ce vor face și vor decide, Scorpionii trebuie să lase impresia de credibilitate și de oportunitate. Între 14 decembrie, după ora 10:46, și seara zilei de 16 decembrie, relațiile de prietenie vor evolua corect, iar pragmatismul cu care vor fi privite unele persoane sau relația cu aceia îi va feri pe Scorpioni de dezamăgiri sau de iluzii false.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

SĂGETĂTOR

Între 11 decembrie, după ora 22:09, și 14 decembrie dimineața, Săgetătorii pot avea prezențe remarcabile într-un mediu profesional de elită, în spații de comunicare și de interacțiune de prim rang sau a unor prestații socio-profesionale care se desfășoară în fața unei asistențe de specialitate care le va aprecia valoarea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

CAPRICORN

În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa casa I a personalității celor despre care vorbim acum, oferindu-le nativilor un sprijin pe ideea rezistenței interioare, a vigorii morale și mentale în fața unor provocări, răsturnări de situație ori a degradării uneia sau mai multor relații parteneriale (conjugale, de afaceri, contractuale sau procesuale).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

VĂRSĂTOR

Între 11 decembrie, după ora 22:09, și 14 decembrie dimineața, relațiile parteneriale vor cunoaște o nouă rundă de inflexibilitate, doar că, de astă-dată, Vărsătorii vor fi mai puțin îndârjiți, ei oferind soluții prin „tehnica reducerii la absurd' a situației pentru a-i pune pe partenerii lor în dificultate sau a-i coborî în ridicol. Între 14 decembrie, după ora 10:46, și seara zilei de 16 decembrie, banii și interesele materiale nu sunt amenințate de contextul astral al momentului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

PEȘTI

În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul relațiilor de prietenie; nu va fi un factor de fericire și armonie, ci de acceptare politicoasă, dar distantă a unor personaje de care cel născut în zodia Peștilor nu se poate separa, pentru moment, brusc, el având obligația de a duce la bun sfârșit un proiect, o activitate sau o relație socială de complezență.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop