Horoscop: Tendintele lunii mai 2008

Uncategorized

Afla de la Mihaela Dicu ce iti rezerva astrele in luna mai.

Succesul proiectelor depinde de resurse, strategii si, nu in ultimul rand, de felul in care se integreaza in trendul general. Uneori, conditiile exterioare permit concretizarea, alteori nu. Afla care sunt tendintele lunii si pune-ti planurile in acord cu acestea.

Luna mai este in general ferita de socuri si surprize coplesitoare. Atmosfera generala e una de bunavointa, optimism si veselie – o atmosfera de sarbatoare! Exista in aceste saptamani o mare dorinta de socializare, de distractie si recreere, o mare nevoie de frumos si… o mare sete de dragoste!

Cele mai importante configuratii si efectele lor
– Jupiter in sextil cu Uranus, cu efect pe parcursul intregii luni – energie, optimism, dorinta de nou. Aduce evenimente fericite, ca rezultat al dorintei de deschidere, schimbare sau experiment. Este benefic prieteniei, activitatilor de grup, eforturilor umanitare, preocuparilor intelectuale si educationale, initiativelor financiare, cu conditia evitarii speculatiilor. Sextilul este in vigoare din martie si va mai fi pana pe la mijlocul lui iunie. Aspectul exact se produce pe 21 mai.

– Venus in conjunctie cu Soarele, cu efect pe parcursul intregii luni – atmosfera pasnica si vesela: optimism, inclinare catre confort, socializare si relaxare. Aspect excelent pentru dragoste, cuplu, asocieri si colaborari, prielnic manifestarilor artistice, balurilor, galelor si evenimentelor mondene, de bun augur pentru inceperea unei relatii, logodne si casatorii.

– Venus in trigon cu Saturn, cu efect intre 1 si 3 mai – aspect bun pentru consolidarea relatiilor (personale, de lucru, sociale), stabilirea responsabilitatilor in cuplu, colaborari oficiale si pentru tot ce implica estetica, simetrie, stil.

– Mercur in careu cu Saturn, cu efect intre 1 si 4 mai – aspect care poate umbri putin climatul datorita unor probleme de (ne)comunicare, incapatanarii, gandirii negative. Posibile amanari, incidente sau obstacole – trecatoare.

– Soarele in trigon cu Jupiter si sextil cu Uranus, cu efect intre 9 si 14 mai – interval norocos, favorizant, presarat cu oportunitati si surprize placute. Deschidere, progres, expansiune. Insufla energie, curaj, optimism, generozitate, originalitate. Excelent pentru initiativa si noi inceputuri, cu precadere pana pe 12 inclusiv.

– Soarele in careu cu Neptun, cu efect intre 12 si 15 mai – risc de idealism, iluzie, confuzie, neatentie, lipsa de concentrare si indemanare scazuta.

– Venus in trigon cu Jupiter si sextil cu Uranus, cu efect intre 15 si 20 mai – cel mai benefic interval din luna. Aproape totul e permis. Speranta si incredere. Sansa, ocazii fericite. Zile favorabile indeosebi iubirii, colaborarilor, contractelor si chestiunilor de ordin financiar, dar si calatoriilor, distractiilor, prieteniei, impacarilor, intrunirilor sociale. Perioada foarte buna pentru creativitate si manifestari artistice, pentru actiuni umanitare, sprijin, donatii, premii.

– Venus in careu cu Neptun, cu efect intre 18 si 21 mai – risc de iluzii sentimentale, miraje romantice, perioada in care suntem tentati sa vedem mai degraba ceea ce dorim sa vedem decat ceea ce este in realitate. Atentie inclusiv la gestionarea banilor, la investitii si cumparaturi.

– Soarele in careu cu Saturn, cu efect intre 20 si 24 mai – interval presarat cu obstacole, amanari, neimpliniri, ghinioane.

– Venus in careu cu Saturn, cu efect intre 25 si 29 mai – posibile dificultati in relatiile de cuplu, in colaborari, asocieri si contacte sociale. Scepticism, raceala, suspiciune, gelozie. Risc de dezamagiri sentimentale sau financiare.

Concluzie: Trendul general al lunii ramane favorabil. Decada a doua este deosebit de benefica si norocoasa, bogata in impliniri, cu conditia sa ne pastram luciditatea si sa nu ne lasam amagiti, antrenati pe piste false. Ultima decada e mai delicata si cere mai multa rabdare, diplomatie si flexibilitate.

Starul zodiei
David Beckham (2 mai 1975, Londra, UK)
E unul dintre cei mai celebri fotbalisti ai tuturor timpurilor, iar pentru serviciile aduse tarii, Regina Elisabeta l-a decorat cu Ordinul Imperiului Britanic. Cariera stralucita, reusita financiara, popularitatea si viata de familie implinita fac din el prototipul omului de succes.

David e Taur cu Ascendentul in Taur, zodie recunoscuta pentru putere, rezistenta, stabilitate si instinct material. Un semn de pamant, robust si bine "insurubat" in realitate. Nu intamplator Beckham si-a intitulat volumul autobiografic "Cu ambele picioare pe pamant"! In plus, Ascendentul e conjunct cu Algol, stea redutabila, care insufla forta, ambitie si o uluitoare capacitate de focalizare.

Stapana horoscopului e Venus, situata in Gemeni – un plasament fericit, nu doar fiindca influentele geminine ii adauga calitati precum inteligenta, adaptabilitatea, vioiciunea si dexteritatea, ci mai ales datorita conjunctiei pe care Venus o face cu trei stele aducatoare de faima, bogatie si noroc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din