Horoscop: Tendintele lunii mai 2008

Uncategorized
Horoscop: Tendintele lunii mai 2008

Afla de la Mihaela Dicu ce iti rezerva astrele in luna mai.

Succesul proiectelor depinde de resurse, strategii si, nu in ultimul rand, de felul in care se integreaza in trendul general. Uneori, conditiile exterioare permit concretizarea, alteori nu. Afla care sunt tendintele lunii si pune-ti planurile in acord cu acestea.

Luna mai este in general ferita de socuri si surprize coplesitoare. Atmosfera generala e una de bunavointa, optimism si veselie – o atmosfera de sarbatoare! Exista in aceste saptamani o mare dorinta de socializare, de distractie si recreere, o mare nevoie de frumos si… o mare sete de dragoste!

Cele mai importante configuratii si efectele lor
– Jupiter in sextil cu Uranus, cu efect pe parcursul intregii luni – energie, optimism, dorinta de nou. Aduce evenimente fericite, ca rezultat al dorintei de deschidere, schimbare sau experiment. Este benefic prieteniei, activitatilor de grup, eforturilor umanitare, preocuparilor intelectuale si educationale, initiativelor financiare, cu conditia evitarii speculatiilor. Sextilul este in vigoare din martie si va mai fi pana pe la mijlocul lui iunie. Aspectul exact se produce pe 21 mai.

– Venus in conjunctie cu Soarele, cu efect pe parcursul intregii luni – atmosfera pasnica si vesela: optimism, inclinare catre confort, socializare si relaxare. Aspect excelent pentru dragoste, cuplu, asocieri si colaborari, prielnic manifestarilor artistice, balurilor, galelor si evenimentelor mondene, de bun augur pentru inceperea unei relatii, logodne si casatorii.

– Venus in trigon cu Saturn, cu efect intre 1 si 3 mai – aspect bun pentru consolidarea relatiilor (personale, de lucru, sociale), stabilirea responsabilitatilor in cuplu, colaborari oficiale si pentru tot ce implica estetica, simetrie, stil.

– Mercur in careu cu Saturn, cu efect intre 1 si 4 mai – aspect care poate umbri putin climatul datorita unor probleme de (ne)comunicare, incapatanarii, gandirii negative. Posibile amanari, incidente sau obstacole – trecatoare.

– Soarele in trigon cu Jupiter si sextil cu Uranus, cu efect intre 9 si 14 mai – interval norocos, favorizant, presarat cu oportunitati si surprize placute. Deschidere, progres, expansiune. Insufla energie, curaj, optimism, generozitate, originalitate. Excelent pentru initiativa si noi inceputuri, cu precadere pana pe 12 inclusiv.

– Soarele in careu cu Neptun, cu efect intre 12 si 15 mai – risc de idealism, iluzie, confuzie, neatentie, lipsa de concentrare si indemanare scazuta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din