Horoscop: Tendintele lunii iunie 2008

Uncategorized

Berbec 21.03-20.04
Esti in forma si ai mare nevoie de miscare si comunicare: multe drumuri, intalniri, conversatii. Preocuparile intelectuale sunt favorizate, ai succes in negocieri si demersuri. Sexualitate intensa, corespondenta romantica sau intalnire fierbinte. Te indispune o indiscretie si e posibil sa ai incurcaturi sau dificultati de alegere privind copiii sau prietenii.

Taur 21.04-21.05
Interesele financiare sunt in top, aducandu-ti multe satisfactii, dar si enervari minore cauzate de intarzieri sau intelegeri neclare. Te agiti pentru familie si camin – probabil ca ai de limpezit o situatie incerta sau de remediat stricaciuni sau disfunctionalitati. Risc de divergente in cuplu sau de paguba in casa – verifica apa, gazele, incuietorile.

Gemeni 22.05-21.06
Esti vedeta lunii: stralucitoare, spirituala si sexi! Duci o viata sociala plina si vesela, ai priza la sexul opus si oricand ti se poate ivi o oportunitate romantica. Sansa e cu tine inclusiv in colaborari si finante. Neplacerile au la origine comunicarea si drumurile. Ai grija ce vorbesti sau scrii, condu prudent si asigura-te ca masina e in stare tehnica perfecta.

Rac 22.06-22.07
In primele doua decade iti cam lipseste energia, esti retrasa si necomunicativa. Atentie marita la sanatate! Vitalitatea, optimismul si dragostea revin in ultima decada. Ai realizari materiale, dar apar in paralel cheltuieli nedorite, pagube sau confuzii si complicatii financiare apasatoare. E important sa nu te pripesti si sa iei decizii chibzuite.

Leu 23.07-22.08
Succes si popularitate. Prietenii si protectorii sunt alaturi de tine, colaborarile si activitatile de grup iti aduc beneficii. Marte in Leu te impinge la actiune, iti insufla curaj si energie, dar te poate face impulsiva. Exista riscul ca imboldul pasional sa te atraga pe o pista falsa, dubioasa, deceptionanta. Fereste-te de accidentari, infectii, intoxicatii.

Fecioara 23.08-22.09
Cariera e pivotul in jurul caruia se invarte intreaga luna. E rost de succes si realizari, dar cu straduinta. Lucrurile nu ies mereu din prima sau, daca ies, rezultatele sunt greu de conservat – reusesti doar daca ai rabdare, perseverezi si te ingrijesti mereu sa-ti consolidezi pozitia. Pazeste-te de invidii si comploturi si nu neglija sanatatea.

Balanta 23.09-22.10
Ai perspective de succes intr-o colaborare la distanta, in demersurile stiintifice, culturale sau publicistice. E posibil sa faci un voiaj sau sa intalnesti pe cineva de departe. O prietenie (sau un prieten) trece prin momente dificile. Daca te implici in organizarea unui eveniment colectiv, ia masuri preventive, caci pe parcurs pot aparea obstacole.

Scorpion 23.10-21.11
Apar bani suplimentari sau demarezi o operatiune financiara de anvergura. Initial, totul e perfect, dar daca te lasi dusa de val si nu-ti gestionezi intelept veniturile, la final nu alegi castigul din paguba. Axa cariera-camin e incordata si confuza- aici apare stresul, aici ti-e greu sa iei decizii. Sfatuieste-te cu cineva obiectiv, de incredere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din