Horoscop, tendintele lunii iulie 2008

Uncategorized

Iulie nu este o luna prea vesela, dar poate fi productiva pentru cei care stiu ce vor si actioneaza cu hotarare, fara sa se teama de obstacole.

Este o perioada in care trebuie sa fii serioasa si responsabila, daca vrei sa reusesti. poti atinge succesul prin munca, fermitate si perseverenta.

Iulie nu agreeaza frivolitatea si superficialitatea, ba chiar le sanctioneaza, in primele doua decade. Iata care sunt cele mai importante configuratii astrale si efectele lor:

Marte conjunct cu Saturn, cu efect pe parcursul perioadei 1-20 iulie, cu un maxim in jurul datei de 10. Este cea mai semnificativa configuratie a lunii. Este si o configuratie temuta de astrologi, deoarece ii reuneste pe "Micul Malefic", (Marte) si Marele Malefic (Saturn).

La nivel mondial, poate provoca violenta, distrugeri, conflicte, revolte, accidente, prabusiri, surpari, alunecari de teren, incendii, explozii, drame si fatalitati diverse. La nivel personal, in cazul celor cu un horoscop armonios, poate produce evenimente constructive, deoarece se exprima mai degraba prin seriozitate, disciplina, control, vointa, hotarare, curaj, fermitate, ambitie, cresterea perseverentei, a tariei de caracter, a rezistentei la efort si a spiritului de organizare.

Celor ce au un horoscop distonant, tranzitul le poate aduce prejudicii, duritate, raceala, egoism, obstructii, blocaje, constrangeri, ostilitate, conflict, cruzime, durere, amaraciune, singuratate, accidente, raniri (fracturi, striviri), s.a. Tandemul Marte-Saturn are multa forta si dezvolta un soi de incrancenare, de preferat sa fie indreptata spre un scop constructiv. Deviza pentru aceasta perioada este "Prudent, incet si sigur".

Soare in opozitie cu Jupiter, cu efect pe parcursul perioadei 1-14 iulie. Inclina spre orgoliu, ostentatie, aroganta, mania grandorii, supraestimarea posibilitati- lor, lipsa de onestitate, excese, indulgenta fata de sine si intoleranta fata de altii. Este defavorabil demersurilor financiare si legale.

Venus in opozitie cu Jupiter, intre 1 si 7 iulie. Inclina catre exagerare, excese alimentare, extravaganta, supraevaluarea valorii unor lucruri sau persoane, cheltuieli exagerate, mai ales pentru evenimente sociale si placeri personale. Poate aduce in atentie scandaluri de natura amoroasa ori legate de moravuri.

Mercur in careu cu Uranus, cu efect pe parcursul perioadei 1-7 iulie. Stimuleaza simtu-rile si gandirea, iscand idei noi si excentrice, care arareori sunt bine primite de ceilalti. Provoaca nerabdare, nervozitate, lipsa de indemanare si pene de atentie, ce pot conduce la certuri si accidente.

Venus in trigon cu Uranus, cu efect pe parcursul perioadei 4-8 iulie. Incurajeaza sansa, inspiratia creativa si prosperitatea in arta, moda, industria de divertisment si tehnica de avangarda, favorizeaza asociatiile si sindicatele din aceste domenii.

Fii deschisa la nou si mizeaza pe intuitie! Mercur in opozitie cu Pluto, in perioada 6-10 iulie. Risc de accidente, pene de curent, defecti-uni diverse. Dificil pentru comert si bursa. Aduce suspiciune, idei obsesive, anxietate, adevaruri suparatoare, tendinte manipulatoare.

Soare in trigon cu Uranus, in perioada 12-16 iulie. Poate genera rezolvari sau schimbari rapide, neasteptate, eventual prin metode neconventionale.

Mercur in opozitie cu Jupiter, 16-21 iulie: neintelegeri, dezacorduri, erori, abuzuri, minciuna si furt. Defavorabila tranzactiilor, negocierilor, proceselor si calatoriilor.
Marte in trigon cu Jupiter, 22-31 iulie. Insufla energie, entuziasm, hotarare. Favorabil deciziilor si noilor actiuni.

Special Cupidon
Pe 2 si 3 iulie, conjunctia Luna-Venus din Rac, in opozitie cu Jupiter amplifica sentimentele, declansand evenimente si trairi de mare intensitate. Totul este perfect, atata timp cat emotiile nu scapa de sub control. Intervalul 4-8 iulie sta sub semnul trigonului Venus-Uranus: romantism, inclinatie spre aventura, atractie pentru legaturi originale si dragoste la prima vedere.

Pe 12, Venus intra in Leu, semnul iubirilor inflacarate si al gesturilor amoroase demonstrative. Sentimentele se exprima neingradit, iar indragostitii par a trai o perpetua surescitare: iubirea este pentru ei o sarbatoare, o stare de gratie, exaltanta. Radiaza, luminand totul in jur si cauta sa-si faca perechea sa se simta unica. Putin mai delicata s-ar putea sa fie perioada dintre 24 si 31 iulie, cand conjunctia dintre Venus si Nodul Sud al Lunii poate bloca sau exacerba trairile.

Marte-Saturn
Desi conjunctia Marte-Saturn va fi activa intre 1 si 20 iulie, influenta ei nu se termina aici. Evenimentele pe care le produce in primele doua decade din iulie deschid un ciclu de actiuni, semnificatii si consecinte cu o durata de 2 ani si 3 saptamani, care se va inchide la conjunctia urmatoare, pe 31 iulie 2010. Iata domeniile in care tinde sa se exprime aceasta configuratie pentru fiecare dintre semnele zodiacale:

Berbec: slujba, subalterni, obligatii, sanatate, animale.
Taur: copii, sex, aventura, creativitate, distractii.
Gemeni: locuinta, imobiliare, familie, parinti, trecut.
Rac: frati, intelect, comunicare, negocieri, drumuri.
Leu: bani, castiguri regulate, cheltuieli, profit, economii.
Fecioara: corp, infatisare, vitalitate, temperament.
Balanta: pericole ascunse, insingurare.
Scorpion: prieteni, popularitate, proiecte.
Sagetator: cariera, ambitie, prestigiu, succes.
Capricorn: studii, spiritualitate, calatorii lungi.
Varsator: venituri suplimentare; investitii.
Pesti: cuplu, colaborari, asocieri; rivalitati, procese.

Starul zodiei Harrison Ford
(13 iulie 1942, Chicago)
Recent lansat, "Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal" se dovedeste a fi un mare succes. Harrison Ford intruchipeaza un Indiana ajuns la varsta a treia, dar care si-a pastrat carisma nealterata. De fapt, Racii se bucura in general de o buna popularitate.

Ford e un Rac pe care Ascendentul in Balanta l-a inzestrat cu farmec si care are in casa carierei si a renumelui o conjunctie foarte norocoasa, Soare-Luna-Jupiter. Cuceritor, Marte, aflat in Leu, ii da o imagine de aventurier viteaz si onest, reflectata in multe roluri.

Text: Mihaela Dicu, Foto: www.harrisonfordweb.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din