Horoscop, tendintele lunii iulie 2008

Uncategorized

Berbec 21.03-20.04
Prima parte a lunii ar putea fi marcata de indatoriri multe si dificile, blocaje, intarzieri sau indispozitii fizice. Neajunsurile pot fi depasite doar prin rabdare, rigoare si disciplina. Probabil ca va trebui sa-ti impui niste reguli, sa-ti ordonezi putin stilul de viata. Partea a doua a lunii este favorabila iubirii si distractiilor. Succesul vine in ultima decada.

Taur 21.04-21.05
Esti dornica sa vezi multa lume si sa afli cat mai multe lucruri. Iesi frecvent, circuli, faci noi cunostinte. Ai tot felul de idei practice si te implici usor (si cu succes!) in diverse demersuri. Latura romantica este accentuata, dar pasiunile ar trebui tinute sub control, caci pot conduce la situatii nedorite. Ai un stres legat de copii si poate fi necesar sa iei unele masuri.

Gemeni 22.05-21.06
Banii constituie una dintre principalele preocupari. S-ar putea sa ai cheltuieli insemnate pentru casa (achizitie, renovare, mutare, construire etc.). Pusculita se goleste rapid, dar apar si unele oportunitati materiale nesperate. Munca merge greu in prima parte a lunii, care este, de altfel, si cea mai stresanta. Moralul, mobilitatea si eficienta cresc in partea a doua a lunii.

Rac 22.06-22.07
Primele doua decade te plaseaza intr-o pozitie avantajoasa – ai autoritate, energie si farmec, iti pui calitatile in valoare, esti in centrul atentiei, ai succes. S-ar putea, insa, sa fii nevoita sa negociezi ceva in termeni duri sau sa consumi multi nervi pentru indeplinirea unui demers. Partea a doua a lunii, mai ales ultima decada, se anunta prospera in plan financiar.

Leu 23.07-22.08
Prima decada nu e prea generoasa: nu ai un tonus fizic prea bun, nici psihic, nu te simti suficient de apreciata si e posibil sa ai dificultati in plan relational sau financiar. Te inseninezi dupa data de 12, odata cu intrarea lui Venus in Leu, care-ti aduce optimism, sansa si mult farmec. Afirmarea si succesul vin in ultima decada a lunii, cand va sosi si Soarele in Leu.

Fecioara 23.08-22.09
Cu conjunctia Marte-Saturn in semnul tau, putin probabil sa ai o luna vesela si lipsita de griji. Fie trebuie sa suporti o situatie profund neplacuta (boala, conflict, esec, etc.), fie te implici, din proprie vointa, intr-o activitate extrem de solicitanta, pentru care esti gata sa muti muntii din loc. Marea provocare a lunii este sa-ti pastrezi feminitatea si bunele relatii.

BalanTa 23.09-22.10
Cariera si viata sociala sunt in prim plan. Tu insati te situezi intr-o pozitie vizibila, din care atragi atentia, laudele, popularitatea, succesul. La fel de bine, insa, poti actiona si din umbra, mai ales daca e vorba sa deblochezi o situatie legata de camin sau proprietati. Exista riscul unor neplaceri relationale sau ca partenerul sa treaca printr-o perioada dificila.

Scorpion 23.10-21.11
Te implici cu toata vointa in realizarea unui proiect sau bati insistent la usi inalte, pentru a-ti realiza o dorinta. Probabil ca e vorba de studii sau cariera, fiindca ele sunt acum sub reflector. Indiferent de scop, demersurile si negocierile pot intampina rezistenta in prima parte a lunii, dar nu-ti pierde increderea. Asteptarile ti se vor implini in ultima decada.

Sagetator 22.11-20.12
Ai ambitii mari, dar g]ndeste-te bine, deoarece trebuie sa mizezi numai pe fortele tale. Indiferent ce tel iti propui sa atingi, urmareste-l cu rabdare, tenacitate si disciplina. Ai grija daca la mijloc sunt sume mari de bani, exista riscul sa-ti supraestimezi posibilitatile. In relatii, incearca sa vezi lucrurile mai pragmatic, fara sa cauti tot felul de intelesuri ascunse.

Capricorn 22.12-20.01
Depasesti un obstacol, capeti incredere si-ti iei avant. Esti foarte receptiva la semnalele exterioare, indiferent ca e vorba de partener, asociati, colaboratori, clienti sau de cei care te consiliaza. Relatiile de cuplu sau cele sociale pot interfera cu cariera si invers. Comunicarea conteaza enorm si multe depind de felul in care-ti impartasesti parerile si-ti sustii convingerile.

Varsator 21.01-19.02
Trecerea Soarelui prin casa muncii iti sporeste autoritatea, iti subliniaza talentele si-ti aduce oportunitati de evidentiere. Dar, desi treburile iti ocupa mult timp, din a doua decada reactionezi mai viu la atentiile si solicitarile sociale. Venus in Leu iti aduce o dispozitie amabila, calda si seducatoare, care poate contribui consistent la imbunatatirea relatiilor.

Pesti 20.02-20.03
Nu ai o luna prea incarcata in privinta muncii, dar colaborarile si contractele pot fi foarte solicitante sau iti pot aduce dificultati. Chiar si in viata de cuplu pot sa apara incordari si necazuri. Cea mai buna solutie pentru a deturna ghinionul ar fi sa-ti unesti fortele cu partenerul sau colaboratorii, pentru a indeplini impreuna o sarcina dificila, dar importanta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din