Horoscop: Tendintele generale ale lunii Aprilie 2008

Uncategorized

Cum actioneaza Marte in aprilie
Aflat pe ultima suta de metri in misiunea propusa, Marte este alert, eficient, aduce limpeziri, concluzii, incheie unele socoteli mai vechi si demareaza noi initiative. In actiunile sale, Marte este impulsionat de sextilul cu Uranus, care il sustine energetic, ii furnizeaza solutii ingenioase si oportunitati neasteptate.

Un impuls primeste si de la opozitia cu Jupiter, care il indeamna sa aspire la mai mult si ii deschide noi orizonturi, dar are si un revers: tendinta catre risc si exagerare. Faptul ca Soarele, Mercur si Venus se afla in cea mai mare parte a lunii in Berbec, in careu cu Marte, este si el stimulant, dar implica confruntari, lupte si contradictii. E foarte important ca actiunile sa fie atent planificate. Altfel, exista riscul ca singurele efecte sa fie zbuciumul si conflictele.

Cele mai importante configuratii astrale ale lunii
Jupiter in sextil cu Uranus, cu efect asupra intregii luni – energie, optimism, dorinta de nou. Aduce evenimente fericite, ca rezultat al dorintei de deschidere, schimbare sau experiment. Este benefic prieteniei, activitatilor de grup, eforturilor umanitare, preocuparilor intelectuale si educationale, initiativelor financiare, cu conditia evitarii speculatiilor.

Soarele in careu cu Jupiter si Mercur in careu cu Marte, cu efect intre 6 si 13 aprilie si un maxim in jurul datei de 10 – predispun la certuri, incurcaturi cu documentele, incidente (accidente) la drum. Mercur si Soarele in trigon cu Saturn si Pluto, cu efect intre 18 si 22 aprilie – excelent pentru concentrare, deliberare, decizie, planificare, negocieri si demararea unor proiecte pe termen lung.

Marte in sextil cu Uranus si in opozitie cu Jupiter, cu efect intre 10 si 30 aprilie – potenteaza sextilul Jupiter-Uranus. Adauga curajul si forta necesare efectuarii unor schimbari necesare. Sporeste nevoia de a actiona independent. Atentie – configuratia trezeste gustul pentru risc si excese.

Venus in careu cu Marte si Jupiter, cu efect intre 15 si 30 aprilie – amplifica pasiunea, dar expune la conflicte provocate de competitivitatea dintre parteneri sau de lipsa de armonie dintre nevoile sexuale si cele afective.
Tendinta la discordie poate atinge orice forma de asociere, cooperare sau colaborare. Impinge la cheltuieli nesabuite, imprudente si excese legate de distractii si placeri.

Special Cupidon
Asupra primelor cinci zile ale lunii, cat timp Venus se afla inca in Pesti, domnesc sensibilitatea si romantismul. Pe 6 aprilie Venus intra in Berbec, iar climatul amoros se invioreaza – intentiile devin mai explicite, gesturile mai indraznete, pasiunea este mai arzatoare, iar spiritul de cucerire prevaleaza asupra celui de seductie.

Pluteste in aer o mare nevoie de provocare, iar raspunsurile la stimuli sunt foarte rapide. Totul se petrece in viteza. Sentimentele se instaleaza rapid, iar dragostea la prima vedere nu este ceva rar. Emotiile sunt intense si directe, iar initiativele foarte entuziaste.

Nu lipsesc insa nici gesturile pripite, impulsive, nebunesti, si lucrurile o pot lua razna destul de usor, mai ales intre 15 si 25 aprilie, cand Venus intra concomitent in careu cu Marte si Jupiter. In vartejul evenimentelor se afla mai ales Berbecii, Racii, Balantele si Capricornii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din