Horoscop: Tendintele generale ale lunii Aprilie 2008

Uncategorized

Succesul proiectelor depinde de resurse, strategii si, nu in ultimul rand, de felul in care se integreaza in trendul general.

Uneori, conditiile exterioare permit concretizarea, alteori nu. Afla care sunt tendintele lunii si pune-ti planurile in acord cu acestea.

Aprilie este o luna dinamica, de curaj, initiativa si actiune. Noul poate sa apara oricand, pe negandite, aducand cu sine deschideri si oportunitati care asteapta sa fie exploatate. Provocarile, obstacolele si lupta nu lipsesc, dar pot constitui factori de impulsionare si progres.

Mesajul lui Marte
Aprilie este ultima luna a unui ciclu complex si semnificativ, ciclul retrogradarii lui Marte. Marte a fost retrograd numai intre 15 noiembrie si 31 ianuarie, intr-o portiune restransa de zodiac: ultimele grade din Gemeni si prima parte a Racului.

Insa a avut in vizor doua zodii, iar retrogradarea l-a facut sa intarzie in aceste doua zodii 9 luni, in loc de 3, cum ar fi fost normal. A intrat in Gemeni pe 7 august 2007 si va ajunge in Leu abia pe 9 mai 2008. Unele evenimente din viata noastra petrecute in aceasta perioada au sigur legatura cu tranzitul martian.

Cand o planeta rapida (Mercur, Venus, Marte) retrogradeaza, cauta sa atraga atentia asupra semnificatiilor cu care este investita si asupra caselor zodiacale pe care le traverseaza. Marte simbolizeaza energia, dinamismul, initiativa, ambitia, curajul, lupta, agresivitatea, pasiunea, sexualitatea.

Pentru Gemeni si Raci e posibil sa fi vrut sa atraga atentia strict asupra acestor atribute, sa incerce sa-i faca sa-si reconsidere modul de a actiona. Pentru celelalte semne e posibil sa fi avut in vizor folosirea atributelor martiene in alte domenii, astfel:

Berbec: comunicare, informare, invatare, negociere, drumuri si mijloace de transport + casa, parinti, clan, traditie, proprietati, bunuri de patrimoniu.
Taur: bani, cheltuieli + comunicare, informare, invatare, negociere, drumuri, mijloace de transport.

Leu: prietenie, actiuni colective, popularitate, proiecte + insingurare, limitarea gradelor de libertate, sanatate.
Fecioara: cariera, statut social, reputatie + prietenie, actiuni colective, popularitate, proiecte.

Balanta: studii, perfectionari, cercetare, spiritualitate, cultura, publicare, relatii la distanta, calatorii + cariera, statut social, reputatie.
Scorpion: bani, investitii, datorii, conduita financiara, anxietati si fobii, crize existentiale, moarte + studii, perfectionari, cercetare, spiritualitate, cultura, publicare, relatii la distanta, calatorii.

Sagetator: cuplu, colaborari, relatii sociale, rivalitati, conflicte, procese + bani, investitii, datorii, conduita financiara, anxietati si fobii, crize existentiale, moarte.
Capricorn: munca, responsabilitati, ordine, igiena, sanatate + cuplu, colaborari, relatii sociale, rivalitati, conflicte, procese.

Varsator: instinct sexual, copii, dragoste, talent, creativitate, promovare + munca, responsabilitati, ordine, igiena, sanatate.
Pesti: casa, parinti, clan, traditie, proprietati, bunuri de patrimoniu + instinct sexual, copii, dragoste, talent, creativitate, promovare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din