Horoscop săptămânal Urania: 30 mai – 3 iunie. Nervi și răbufniri

Horoscop săptămânal Urania: 30 mai – 3 iunie, o săptămână care dă în clocot, mulți nervi, răbufniri, vorbe spuse cu voce ridicată.

BERBEC

Sentiment de disconfort pronunțat în relațiile cu familia. Mecanisme astrale care îl vor motiva puternic pe câte un nativ care, în această săptămînă, se va simți în stare de lucruri „mari', de unde și interesul pentru schimbările majore din viața sa personală, publică sau profesională.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

TAUR

Între 1 iunie, după ora 8:49, și 3 iunie, sectorul comunicării nu le va oferi celor care s-au născut în zodia Taurului motive de entuziasm: fie ei nu vor mai fi dispuși, ca altădată, să participe la conversații, fie raționamentele și convingerile interioare se află în contradicție cu curentul de opinie al unui mediu în care nativul trăiește, muncește, cooperează, desfășoară activități comune.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

GEMENI

Sectorul relațiilor de prietenie va fi dinamic, dar și destul de conflictual, ambele părți încercând să introducă reguli și premise din punctul lor de vedere care vor fi respinse de partea cealaltă, care se va simți controlată și deranjată de această tentativă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

RAC

Racii se vor concentra mai greu, nu vor putea desfășura activități care cer efort susținut și intens, vor obosi sau se vor plictisi repede și vor avea tendința să fugă cu gândul mereu în altă parte. Între 1 iunie, după ora 8:49, și 3 iunie, Luna va traversa semnul zodiac al Racului, se va afla în domiciliu, deci va fi o Lună puternică.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

LEU

Cei născuți în zodia Leu vor constata că prietenii lor sunt destul de volatili: uită, amână, se prefac că nu înțeleg, nu răspund la solicitări, sunt evazivi și, în general, abandonează activitățile concrete și responsabilitățile directe, „pasându-le' celor din jur, adică Leilor. Nu este un moment prielnic pentru discuțiile care impun atenție, concentrare și seriozitate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

FECIOARA

Atenție la situațiile complicate, greu de atenuat ca impact sau ca efect în plan personal care se desfășoară la locul de muncă și care își pot avea originea în disputele din trecut pe teme politice, economice, sociale și nu neapărat profesionale, care le-au atras antipatia.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

BALANȚA

Între 29 mai, după ora 20:23, și dimineața zilei de 1 iunie, sectorul ideilor și al convingerilor se va îmbogăți cu tot felul de idei mai puțin importante (opinii subiective, puncte de vedere fermecătoare, dar inconsistente și inaplicabile în viața practică), care le pot fi de folos mai ales în varianta „așa nu', înțelegând și ei, nativii, că prea multă superficialitate și lipsă de temei în decizii nu reprezintă deloc o formulă de viitor sau de succes.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

SCORPION

Scorpionii se vor refugia sau vor căuta cu predilecție lecturile esențiale, viața creștină, trăirea religioasă, universul artelor, valorile morale, preocupările care înalță, educă, ridică spiritual și purifică. Se va menține cota de alertă privitoare la solicitarea astrală îndreptată spre zona cerebrală; risc de traumatisme pe corpul fizic, mai ales în zona capului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

SĂGETĂTOR

Între 29 mai, după ora 20:23, și dimineața zilei de 1 iunie, relațiile parteneriale vor beneficia – doar în acest răstimp! – de influxurile Lunii Noi în Gemeni, din 30 mai, care le va permite Săgetătorilor abordări mai destinse, imaginație în găsirea unor soluții de moment (nu definitive!), dialoguri libere, fără crispări, amenințări sau gânduri dedublate. Contextul este bun pentru formularea unor pretenții decente și justificate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

CAPRICORN

Unii pot deschide un nou capitol sufletesc. Între 29 mai, după ora 20:23, și dimineața zilei de 1 iunie, sectorul sănătății nu va fi greu încercat, dar va fi oarecum afectat de instabilitatea organică pe care o va induce Luna Nouă în Gemeni, din 30 mai. Aceasta va crea disponibilități organice pentru o mai slabă rezistență fizică sau psihică la efort și la concentrare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

VĂRSĂTOR

Între 1 iunie, după ora 8:49, și 3 iunie, stare de sănătate în limitele normalității poate doar în unele cazuri, în funcție de un tablou clinic mai complicat, să fie vorba de tulburări gastrice și metabolice. Se va menține, întreaga săptămână, tiparul furtunos al dialogurilor și al relațiilor cu persoanele cunoscute ocazional (vecini, colegi, prieteni, necunoscuți), între care se pot naște dispute și ridica pretenții de orice fel (moral, material, social, profesional).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

PEȘTI

Între 1 iunie, după ora 8:49, și 3 iunie, univers afectiv presărat cu tristeți, cu singurătăți, cu amintiri, cu nostalgii. Poate că acest peisaj interior va fi mai frecvent întâlnit în cazul celor maturi sau chiar în vârstă. Context bun prin sensibilitate și receptivitate în cazul celor care desfășoară activități artistice și interpretative.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2022

Foto: arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop