Horoscop săptămânal realizat de Urania

Horoscop săptămânal realizat de Urania: Luna Nouă în Balanță. Planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului

BERBEC

Sunt de luat în serios propunerile avansate de un partener, chiar dacă, la prima impresie, Berbecilor acestea li se vor părea superficiale ori neserioase, pentru că, în ciuda aparențelor, ele vor conține un sâmbure de adevăr, un dram de logică sau o idee bună.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

TAUR

Conflicte între colegi sau între angajați și superiori, nemulțumiri generate de niște măsuri organizatorice. Nativii vor avea tendința să dea glas revoltei lor, dar momentul nu va fi cel indicat pentru a fi ascultați și, evident, pentru a rezolva ceva. Discuțiile vor evolua pe muchia fină, dar și riscantă, a nevoii de a exprima o dorință sau o nemulțumire/
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

GEMENI

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va traversa casa relațiilor parteneriale, și va juca un rol important pentru evoluția relațiilor între soți, între asociații în activități lucrative sau stipulate prin contracte, pentru procese și gestionarea conflictelor. Pe fond, ea va acționa ca un adevărat benefic și protector, introducând o notă evidentă de onestitate și dorința de a proceda corect ori de a fi prietenoși și generoși.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

RAC

Nativii vor da dovadă de radicalism și nu vor accepta soluțiile blânde, metodele călduțe' și moderația în abordările financiare care vor fi cu atât mai motivante, cu cât suma pusă în discuție va fi mai mare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

LEU

Casa comunicării va fi asaltată de influxurile astrale care vor veni de la cele patru planete în tranzit prin acest sector și care îi vor susține pe nativi atunci când aceștia vor trebui să se exprime într-un cadru oficial și, pe de altă parte, îi va face extrem de sensibili la provocările care se pot contura pe fondul unor întrevederi personale în cadrul cărora se vor aborda subiecte asupra cărora Leul se va pronunța în dezacord cu cei prezenți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

FECIOARA

Intenția, dorința sau nevoia de a face o deplasare se poate complica ori poate fi condiționată de tot felul de limitări care vor încurca planurile Fecioarelor. În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va exercita o influență restrânsă, dar favorabilă vieții de familie și activităților domestice;
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

BALANȚĂ

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, se va plasa în sectorul comunicării, oferindu-le nativilor posibilitatea să intre în posesia unor informații importante, esențiale pentru demersurile lor personale sau publice; un sector favorizat de acest tranzit va fi cel al învățăturii și al examenelor sau al „pragurilor de trecere' (verificări, teste, audiții, interviuri) menite să le deschidă un drum profesional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

SCORPION

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, se va plasa în sectorul banilor câștigați din muncă, constituindu-se într-un factor de echilibru, de noroc și/sau de avantaj financiar și profesional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

SĂGETĂTOR

O persoană sau un grup de apropiați poate crea un câmp relațional echilibrat, dar acest echilibru va fi rezultatul efortului comun de a face numai ceea ce trebuie pentru a continua o activitate de interes și beneficiu comun, de a se abține de la formulările drastice și, prin asta, deranjante, prin amânarea unor dialoguri care pot pune pe tapet deficiențele de construcție umană, de solidaritate, de personalitate, de performanță socio-profesională, de caracter, de interes.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

CAPRICORN

Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, derapajele unuia sau mai multor apropiați nu le vor scăpa Capricornilor, care pot comunica deschis dezaprobarea lor sau se pot abține să formuleze explicit dezaprobarea lor, dar vor ține minte și vor contabiliza momentul alături de altele neplăcute trăite de-a lungul timpului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

PEȘTI

Pe fondul unei triple conjuncții Soare/Lună/Marte, în acest context, se pot petrece și alte evenimente, mai subtile, care pot (re)modela un conflict, un demers, o strategie cu miză materială.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 2 – 8 octombrie 2021

Foto: Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop