Horoscop săptămânal realizat de Urania. Cum vei fi în noaptea de Revelion?

BERBEC

Berbecii trebuie să fie vigilenți pentru a nu permite unor oameni incorecți să abuzeze de buna lor credință sau de naivitatea lor în domeniul afacerilor și „învârtelilor'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

TAUR

Relații cu partenerul de viață marcate de nemulțumiri, ostilități și reproșuri. Din 31 decembrie, după ora 1:09, și 1 ianuarie 2022, situație critică din punct de vedere bănesc sau posibil conflict generat de relația nativilor cu o instituție (loc de muncă, bancă, magazin).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

GEMENI

Nativii vor simți nevoia să se elibereze de obligațiile sau de cenzurile pe care o persoană apropiată încearcă să le impună cu forța: „fac ce vreau', „nu sunt obligat să ascult de nimeni', „mie nu-mi dictează nimeni'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

RAC

Între 28 decembrie, după ora 23:17, și începutul zilei de 31 decembrie, nostalgii, emoții, amintiri, duioșii. Din 31 decembrie, după ora 1:09, și 1 ianuarie 2022, discretă solicitare a segmentului locomotor, posibile traumatisme sau accidente în zona picioarelor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

LEU

Din 31 decembrie, după ora 1:09, și 1 ianuarie 2022, stare de jubilație, chef de a petrece; nativii vor simți nevoia să-și consume energia sau să se dedice unor activități care să-i rupă de peisajul cotidian precar. Posibile certuri între cei care se iubesc din ambiții, orgolii au răstălmăciri și neconcordanțe.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

FECIOARA

Din 31 decembrie, după ora 1:09, și 1 ianuarie 2022, disconfort provocat de o rudă sau de un eveniment care se petrece în familia nativului. Atitudine rezervată față de cei dragi; unele persoane își pot face curaj și pot pune punct unei relații care nu merge bine.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

BALANȚA

Din 31 decembrie, după ora 1:09, și 1 ianuarie 2022, dialoguri care pot scăpa de sub control, degenerând în contradicții acute, în conflicte și în afirmații categorice care vor dezvălui adevăratele sentimente nutrite de una sau de alta dintre părțile implicate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

SCORPION

Între 28 decembrie, după ora 23:17, și începutul zilei de 31 decembrie, Luna va străbate zodia Scorpionului și se va plasa în casa I a celor care s-au născut în acest semn, rafinându-le simțurile și percepțiile și sporind intuiția și eficiența proceselor lor de gândire puse în slujba unei strategii. Din 31 decembrie, după ora 1:09, și 1 ianuarie 2022, posibile accente de nemulțumire sau de revoltă față de o situație financiară precară ori abuzivă cu care se confruntă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

SĂGETĂTOR

Din 31 decembrie, după ora 1:09, și 1 ianuarie 2022, Luna va traversa casa I a Săgetătorilor și le va insufla curaj, energie, optimism, determinare, chef de viață și mobilizare rapidă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

CAPRICORN

Din 31 decembrie, după ora 1:09, și 1 ianuarie 2022, solicitare a aparatului locomotor, a circulației arteriale, a funcțiilor hepatice; posibile mici accidente ale căror consecințe vor trece după o zi, două de îngrijire și repaus.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

VĂRSĂTOR

Din 31 decembrie, după ora 1:09, și 1 ianuarie 2022, întâlniri, dialoguri, petrecere a timpului liber alături de prieteni, dar și posibile dispute și controverse care pot strica registrul agreabil și festiv al momentului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

PEȘTI

Între 28 decembrie, după ora 23:17, și începutul zilei de 31 decembrie, Peștii vor simți nevoia să evadeze din cotidian prin preocupări superioare care să-i izoleze de factorii de stres. Din 31 decembrie, după ora 1:09, și 1 ianuarie 2022, nativii vor formula motivații și ambiții profesionale pentru noul an în funcție de dificultățile și restanțele anului care se va încheia.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop