Horoscop săptămânal: Ce ți-au pregătit astrele pentru 24-30 noiembrie

Astrele sunt tare ocupate în săptămâna aceasta, ce tocmai a început, așa că ar trebui să fii cu ochii în patru. Pot apărea neînțelegeri și certuri din nimic, poți afla secrete ascunse din întâmplare și poți cunoaște o persoană de care te îndrăgostești numaidecât. Află ce spune horoscopul săptămânii 24-30 noiembrie.

horoscop-nov

foto horoscop via Shutterstock

Berbec

Deși toate gândurile tale se duc înspre viitorul carierei tale, în adâncul sufletului visezi la vacanțe, relaxare și un loc de muncă ce te-ar face mai degrabă fericită, decât bogată. Mercur intră în Săgetător în curând, iar asta înseamnă că ai oportunitatea să înveți lucruri noi. Caută cursuri care ți-ar fi pe plac sau la care ai visat mereu să mergi.

Taur

Familia poate fi o sursă de fericire în acest moment, mai ales că urmează să primești și o veste bună. Ai șansa să îți găsești un loc de muncă bun, ce te poate satisface și din punct de vedere financiar. Notează-ți toate ideile care îți vin și plănuiește-ți un viitor mai strălucit.

Gemeni

Relațiile cu cei din jur te ajută să câștigi mai multă încredere în tine. Urmează un sfârșit de săptămână distractiv, alături de cei mai apropiați prieteni. Totuși, nu amesteca treburile personale cu cele de la muncă pentru că ai putea avea probleme!

Rac

Ar trebui să ai mai multă grijă de sănătatea ta, pentru că în ultima vreme te-ai lăsat un pic pe plan secund. Săptămâna aceasta astrele te încurajează să găsești soluții simple și bune pentru a te întoarce la forma fizică de altădată. De asemenea, este un moment bun să scapi și de bagajul emoțional pe care îl tot cari după tine: discută problema cu persoana implicată și mergi mai departe.

Leu

Alinierea planetară de săptămâna acesta îți aduce mult romantism și distracție cu cei dragi. Ai și probleme de rezolvat, însă stresul se disipează atunci când petreci timpul cu cineva pe care îl iubești. Tot săptămâna aceasta, o idee bună la care lucrezi de mult se poate transforma într-o mică afacere.

Fecioară

Îți dorești să mai petreci timpul cu familia ta și chiar s-ar putea să ai parte de câțiva oaspeți de departe, ce vor rămâne alături de tine o perioadă. S-ar putea să faci planuri, liste și să te apuci de pregătiri în acest sens, însă 'proiectul' acesta îți face plăcere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop