Horoscop săptămânal: Ce spun astrele de perioada 5-11 ianuarie

Încă de la începutul anului și lunii ianuarie, astrele îți sar în ajutor: ești gata să-ți îndeplinești primele dorințe pe care ți le-ai pus la Cumpăna dintre ani? Daca da, atunci ascultă cu atenție ce îți dictează planetele.

horoscop-saptamanal-ian

foto anul Caprei via Shutterstock

Berbec

Ești entuziasmată de începutul proaspăt și abia aștepți să-ți pui la punct planul de bătaie pentru 2015. Toată energia aceasta pozitivă ajută la îndeplinirea tuturor dorințelor – iar dacă mai ai și un pic de ajutor de la persoanele potrivite, cu atât mai mult ți se vor îndeplini visele.

Taur

Te gândești mai mult la bani și în special cum să tai cheltuielile în plus. Dacă ai datorii, e foarte bine să începi deja să economisești, ca să le plătești în primele luni ale anului 2015. Această perioadă este benefică și carierei tale: gândește-te la cum vrei să evoluezi și caută experții care te pot ajuta.

Gemeni

O decizie financiară ar trebui luată până la finele acestei luni, dar cea mai bună soluție o vei găsi chiar în prima săptămână. Gândurile tale se duc înspre modurile plăcute prin care ți-ai putea extinde orizonturile: noi cercuri de prieteni, noi excursii în locuri pe unde nu ai mai trecut.

Rac

Îți dorești foarte mult să ai succes în tot ceea ce faci, iar Saturn în Săgetător te va ajuta să îți atingi țelurile, însă nu fără un adevărat efort, pe care trebuie să-l depui încă de pe acum.

Leu

Relațiile tale sunt pe un drum bun în acest moment, fie ele de natură romantică, de amiciție sau oficiale. Nu lăsa temerile tale și problemele să pară mai mari decât sunt în realitate. Nu lua decizii fără să cunoști toate fețele unei situații.

Fecioară

Romantismul este înfloritor în relația ta de cuplu și ai ocazia să îți duci relația la un nou nivel de angajament. Cu toate acestea, nu te lăsa tentată să manipulezi situația după propriul plac, ci lasă-i persoanei iubite destul timp la dispoziție să ia o decizie. Dacă ți-ai plănuit să dai jos kilogramele în plus adunate de Sărbători, este un moment bun să începi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop