Horoscop săptămânal: Ce îți aduce perioada 16-22 februarie 2015

BALANȚĂ

Luna Nouă îți vine în ajutor dacă te gândești să începi o nouă afacere sau să îți schimbi locul de muncă – e un moment bun să treci de la partea de cercetare la cea de acțiune. Relația ta de cuplu ar putea ajunge în weekend la un nou nivel, iar dacă ești singură, așteaptă-te la întâlniri plăcute. Dacă Ziua Îndrăgostiților a fost dezamăgitoare, weekendul acesta cu siguranță va fi senzațional.

SCORPION

Ai șansa să începi proiecte proprii sau să pui la punct alte planuri care se arată fructuoase pe viitor. Ești mai competitvă la locul de muncă și te gândești serios la mișcare fizică pentru sănătate și slăbit.

SĂGETĂTOR

Viața de acasă este bună atât timp cât toată lumea este sinceră. Există șansa să apară unele neînțelegeri acasă, pentru că cineva ascunde o informație, însă orice dilemă va fi rezolvată în weekend cu siguranță. O scânteie poate reaprinde pasiunea în relația ta de cuplu.

CAPRICORN

Nu este cazul să iei lucrurile de bune, ci gândește-te foarte bine la ceea ce se întâmplă și ce ți se spune, mai ales dacă este reputația ta în joc. Mai târziu, nehotărârea și lipsa de informații pot face loc determinării să arăți că ai dreptate, indiferent de ce trebuie să faci și ai putea crea astfel multe discuții în contradictoriu.

VĂRSĂTOR

Scapă de lucrurile de care nu mai ai nevoie, ca să te poți simți mai bine, mai liberă. De asemenea, nu pierde controlul asupra cheltuielilor, pentru că s-ar putea să ai nevoie de o sumă mai mare pe viitor. Lasă de la tine și evită certurile cu cei din jur, pentru că ar putea fi destul de puternice.

PEȘTI

Evită cheltuielile impulsive, pentru că ar putea fi alegeri neinspirate și să îți dai seama de acest lucru prea târziu. Săptămâna aceasta planurile personale îți captivează atenția cel mai mult, iar Luna Nouă te inspiră să îți faci un obicei nou, pentru sănătatea ta spirituală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop