Horoscop săptămânal: Ce îți aduce perioada 16-22 februarie 2015

Luna Nouă de săptămâna aceasta este a doua din Vărsător până acum, ceea ce înseamnă că mai ai o șansă să faci activități native acestei zodii, precum explorarea ideilor noi, neobișnuite sau să cunoști oameni noi. Weekendul se arată romantic, de parcă Ziua Îndrăgostiților vine încă o dată.

luna-noua

 foto Luna Nouă via Shutterstock

BERBEC

Luna Nouă te încurajează să accepți invitațiile la evenimentele sociale, unde îți poți mări cercul de cunoștințe. Poți avea parte de multă distracție, dacă îți dorești acest lucru, iar de joi încolo vei avea o atitudine mai proactivă asupra lucrurilor pe care le faci. Dacă urmează să ai o întâlnire romantică, las-o pe sfârșitul săptămânii, așa știi sigur că va fi de excepție.

TAUR

Te poți simți motivată să faci fapte bune. Poate voluntariat, dacă cei din jur au nevoie de tine, sau pur și simplu să îți donezi lucrurile pe care nu le mai folosești. Îți este mai ușor să pui planurile pe hârtie ca să avansezi în carieră, iar înspre sfârșitul săptămânii atenția ta va merge mai mult înspre relaxare și odihnă.

GEMENI

Este un moment bun să te ocupi de viitorul tău. Dacă ai vise mari, este cazul să te apuci de plănuit cum le îndeplinești, iar Luna Nouă din Vărsător te încurajează să-ți părăsești cochilia și să cauți noi provocări în aceste demersuri. Viața socială se aprinde înspre sfârșitul săptămânii, iar sâmbătă ai putea avea întâlniri pasionale.

RAC

Zilele acestea sunt foarte bune ca să-ți revizuiești situația financiară. Profită de această ocazie și caută soluții la cei apropiați sau chiar sfaturi pe Internet și începe să-ți îmbunătățești bugetul. Te gândești și la o vacanță de câteva zile, ca să te relaxezi și să te odihnești.

LEU

Dacă zilele când Mercur a fost în retrograd nu au fost deloc profitabile, acum este momentul să semnezi contracte noi, să începi noi afaceri și să îți reiei ritmul normal. Când vine vorba de bani, este cazul să fii mai atentă la cât cheltuiești și pe ce, pentru că ai putea fi tentată să plătești mai mult pentru ceva ce nu merită cu adevărat.

FECIOARĂ

Creativitatea ta este în floare, astfel că întâlnirile de orice fel – chiar și ședințele de la serviciu – pot profita de pe urma inspirației tale. În weekend, când Marte și Venus intr în zodia Berbec, vei fi mai impulsivă când vine vorba de cheltuit bani sau de flirturi cu o persoană pe care o placi pe ascuns.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop