Horoscop săptămânal: Ce îți aduc astrele în perioada 19-24 ianuarie

Planeta Marte intră în conjuncție cu Neptun chiar de luni, ceea ce poate însemnă că îți este greu să găsești motivația potrivită. Luna Nouă din această săptămână deschide calea unor noi oportunități sociale, în timp ce Marte în retrograd îți cam pune bețe în roate – pot apărea întârzieri nedorite în planurile tale.

zodie-capricorn-2

foto capricorn via Shutterstock

Berbec

Simți nevoia unei zile de odihnă, după ce influența astrelor te lasă fără energie zilele acestea. Chiar și așa, există și o parte bună: poți găsi inspirație pentru latura ta spirituală – poți găti bunătăți, poți scrie un text de succes sau chiar te poți reapuca de pictat. Așteaptă-te la numeroase invitații la distracție săptămâna aceasta.

Taur

Pregătește-te să… fi dată pe spate! Se pare că săptămâna aceasta vei avea parte de o săptămână explozivă din punct de vedere amoros – poți cunoaște o persoană nouă, de care te îndrăgostești rapid sau pur și simplu persoana iubită te face să te simți de milioane. Chiar și așa, nu rămâne cu capul în nori, ci cunoaște mai întâi persoana, înainte să-i faci declarații de amor!

Gemeni

Dacă te confrunți cu o decizie și nu știi ce să faci mai departe, cere ajutorul unui prieten apropiat, cu gândire practică. Dacă ți-ai plănuit o excursie, ar putea apărea câteva întârzieri și planuri schimbate în ultimul moment, însă influența Lunii Noi îți poate veni în ajutor cu soluții excelente.

Rac

Nu te lăsa păcălită de oamenii care nu îți vor binele – fii atentă la cei din jurul tău mai ales la începutul săptămânii. Ca să nu pici în situații neplăcute, investighează, află mai multe informații sau întreabă-ți prietenii. Este un moment bun să termini cu toate datoriile și să găsești soluții ca să economisești, acolo unde este posibil.

Leu

Vor fi oameni care îți vor promite mulți bani în timp scurt, dar este foarte posibil să fie vorba doar de o înșelătorie. Dacă vrei să câștigi mai mulți bani, caută proiecte sigure, pe lângă locul de muncă. Luna Nouă te va ajuta să pornești o relație de afaceri – poate o mică afacere – sau o relație de cuplu nouă. Totuși, când Marte își începe mișcarea de retrograd la mijlocul săptămânii, așteaptă-te la amânări.

Fecioară

O neînțelegere poate afecta o relație dragă ție, ceea ce înseamnă că poți pierde încrederea în acel om. O idee bună este ca zilele acestea să fii cât mai deschisă și să nu tragi concluzii pripite. Cât despre sănătate, Luna Nouă este un ajutor bun să începi o nouă dietă sau să îți faci un abonament la sală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop