Horoscop – Saptamana care ne invata iubirea neconditionata

Faza de Luna Plina la gradul 7 in semnul Balantei se formeaza miercuri 27 martie, la ora 11:27.

Insa, zilele urmatoare ne aduc o apasare, o reorientare a vointei catre scopul sufletului, ferm, sau poate chiar fortat, prin dirijarea energiei si printr-o adaptare permanenta a atitudinii noastre in derularea experientelor de viata.

Presiunea exterioara a evenimentelor si/sau a situatiilor cu care ne intalnim, va dirija resursele interioare, somandu-ne sa facem alegeri. Unii dintre noi deja traiesc acest tip de experienta iar acum doar vor recunoaste rostul ei in contextul prezent.

Pana la Luna Plina de miercuri, presiunea creste si numai atitudinea noastra canalizeaza forta catre a construi sau catre a rupe puntile din jurul nostru. Este important sa alegem detasarea, calmul, toleranta.

Nu va grabiti si nu va certati. Aveti rabdare si incredere. Si mult curaj.

Planeta Marte abia intrata in semnul Berbecului (care este propriul domiciliu astrologic) construieste aspecte cu Pluton si Uranus, aflate intr-o anume colaborare – cuadratura care ne antreneaza de doi ani si, cu care mai lucram inca doi, traversand un important proces de schimbare.

Aceste aspecte, ar trebui sa creeze conditii pentru conflict, explozie emotionala, revolutie personala, eventual accidente. Avem nevoie de stapanire de sine, precum si atentie la receptia informatiei si la manifestarea rapida a intentiei.

Avem o sustinere in sextilul pe care il construieste Marte cu Jupiter si mai primim o doza de entuziasm, de optimism, putin spirit de aventura, o mai mare credinta in sansa.

Dar trebuie sa folosim sansa. O posibila expansiune mentala aduce o conjunctura favorabila ce trebuie folosita cu calm si detasare.

Luna Plina amplifica efectul colaborarilor astrale. Ne aduce o sansa in planul colectiv dar, ne cere o realiniere la programul optim de viata – la mesajul sufletului.

Si ne ofera si mesajul, pentru ca harta cerului pentru momentul de Luna Plina ne plaseaza intr-o adevarata baie intuitiva – planetele formeaza o “piramida pe semne de apa”, cu Ascendentul momentului, perechea Mercur-Chiron si Saturn.

Cumva, se realizeza o “transmisiune” stelara. Fie sub forma de “circulatie a informatiei” fie chiar sub forma unui ajtor neasteptat, oportun, la momentul potrivit. Este important insa efortul personal, de acceptare a schimbarii, de pliere a personalitatii in sensul binelui pe termen lung.

In partea a doua a saptamanii ar fi potrivit sa ne evaluam corect si sansele dar si resursele.

Pot sa apara posibilitati noi, dar si o nevoie mai mare de independenta; avem idei bune, originale, este posibila o extindere a viziunii, se pot pune bazele unui proiect important, de mare impact; dar ar trebui sa fim atenti si sa folosim constructiv un complex favorabil de imprejurari care poate fi valorificat daca ne asumam o initiativa nonconformista.

Spre sfarsitul saptamanii este posibil sa ne confruntam cu o lectie sentimentala importanta, care ne provoaca sa ne depasim limitele de intelegere, de toleranta, printr-un proces de calire afectiva, din care invatam si experimentam iubirea neconditionata – intelegem ce inseamna sa renuntam la orice asteptare, oferind maximul posibil.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania