Horoscop: Predicţii pentru această săptămână!

hepta_1552849

Astrologul Ana Gabriela Tăutu ne prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 decembrie, dar şi câteva repere pentru începutul anului 2014.

Începem săptămâna a doua a ciclului lunar curent precum şi a lunii decembrie cu faza primului pătrar, cuadratura Soare – Lună, chiar de luni, 9 decembrie.

Suntem în faza de creştere a Lunii, după momentul de Lună Nouă, care s-a format marți, 3 decembrie, ora 2:23, la gradul 11 în semnul Săgetătorului.

Avem în față o săptămână cu posibilitatea de a ne implica mai mult şi mai dinamic în ceea ce alegem să facem.

Mai ales că şi Luna traversează semnul Berbecului până la jumătatea săptămânii şi deja începem să simțim influența tranzitului planetei Marte prin semnul Balanței.

Acest tranzit al planetei Marte este foarte important în această perioadă de timp, în care noi negociem schimbările din viața noastră. Marte începe să interacţioneze cu cuadratura Uranus – Pluton, construind opoziția cu planeta Uranus şi cuadratura cu Pluton, aspecte care se vor forma la grad perfect exact în perioada sărbătorilor de iarnă. Iar începutul anului 2014, aduce și cuadratura Marte – Jupiter.

Deja suntem sub influențele acestor colaborări astrale (cruce cosmică pe semne cardinale) care ne susțin voința și efortul dar, care pot amplifica încăpățânarea și impulsivitatea, dacă le alegem ca forme de manifestare.

Cei care au acceptat schimbările în viața lor şi care fac eforturi pentru a le integra în planurile lor de viață, se vor simți antrenați în curgerea evenimentelor și vor avea ocazia să potrivească și mai bine noile deschideri în experiențele lor de viață.

Cei care s-au luptat cu schimbarea, vor fi tentați să se înverșuneze și mai mult, în perioada următoare. Este important să înțelegem că putem controla derularea unei experiențe doar din starea de detașare.

Detașarea se instalează prin înțelegerea faptului că tocmai renunțarea la controlul de situație generează capacitatea de a construi conștient o experiență de viață, ceea ce ar însemna un control conștient și responsabil. Acest înțeles este important, pentru că planurile energetice funcționează tocmai în baza acestui control și autocontrol responsabil al energiilor, ceea ce asigură o interacțiune energetică în echilibru, indiferent de părțile implicate.

Alfel spus, renunțarea voluntară și conștientă la control, autorizează accesul la un control bazat pe responsabilitate maximă. Prima jumătate a anului următor ne va angrena în situații prin care vom învăța, sau vom demonstra că am învățat deja, să ne folosim energia în echilibru, să ne folosim energia constructiv.

Orice intenție distructivă ar putea să fie aspru penalizată.

Luna aprilie anunţă chiar una foarte solicitantă, cu un moment de vârf chiar în preajma zilei de sărbătoare a Sf. Gheorghe (23 aprilie), poate nu chiar întâmplător. Pentru aceste experiențe generate de aceste aspecte astrale ne vor atrage într-o luptă interioară, din care ar fi potrivit să renastem, victorioși prin înțelegerea și transformarea tendințelor noastre impulsive și dominatoare.

Vom mai reveni cu detalii asupra acestui tranzit al planetei Marte, pe măsură ce vom intra în interacțiune cu influențele aspectelor pe care le va forma.

Săptămâna care urmează reprezintă un interval de timp în care noi putem înțelege aceste cerințe, ale procesului nostru de evoluție. Planul mental este stimulat și ar fi potrivit să observăm cu atenție ideile și gândurile care ne vizitează, pentru că au o componentă de construcție, de structură.

Putem avea o inspirație care să stea la baza unor proiecte originale, sau este posibil să regândim într-o formă originală proiectele la care lucrăm deja.

De asemenea, crește capacitatea noastră de a pătrunde sensul lecțiilor de viață.

Ar fi potrivit să facem niște conexiuni cu situațiile și evenimentele din vară, din iunie-iulie, pentru a extrage niște concluzii ce ne-ar putea fi de folos în continuare, în primăvară, când vom avea ocazia să repotrivim lucrurile în acel sector de viață tranzitat acum de planeta Jupiter (semnul Racului).

Cei care sunt preocupați de evoluția lor spirituală, pot observa în aceste zile, cu mai mare atenție, dialogul interior. Îndrumarea interioară poate fi mai ușor perceptibilă și, este posibil să fie și, cumva, mai tranșantă.

Este posibil să fim solicitați să auzim dar, să și ascultăm. În măsura în care avem disponibilitatea ascultării, putem pătrunde înțelesuri de mare valoare personală, pe care ar fi potrivit să le și folosim.

Ana Gabriela Tăutu

Astro Mercurhttp://astromercur.blogspot.com/ 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal