Horoscop: O săptămână plină de teste

horoscop

Astrologul Ana Gabriela Tautu ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna astrală 5 -11 mai 2014.   Am intrat în luna mai cu un nou ciclu al fazelor Lunii, care a început la Luna Nouă din semnul Taurului, marți, 29 aprilie, când s-a produs și o eclipsă inelară de Soare (care a putut fi observată din Antartica și din Australia).

Am depășit luna aprilie care, așa cum am explicat și în analiza anterioară, a fost foarte intensă și solicitantă din punct de vedere energetic.

În continuare, în luna mai, vom prelucra informațiile și înţelesurile pe care le-am preluat prin interacțiunea cu influențele astrale ale aspectelor planetare și ale evenimentelor astronomice întâlnite în aprilie.

Influența energetică a Lunii Noi în semnul Taurului, din 29 aprilie, ne-a deschis o ușă și ne împinge peste pragul său.

Cuadratura Uranus-Pluton este una foarte strânsă, chiar dacă se desface, iar în timpul acesta ne vom pregăti pentru încă un moment de maximă influența care se va petrece la sfârșitul anului.

În luna mai, Planeta Marte își va relua mersul direct (pe data de 20 mai) iar noi ne vom mișca mai bine, ne vom reorienta în acțiune, iar relațiile şi parteneriatele noastre vor funcționa mai bine.

Toate acestea se vor putea manifesta dacă în perioada de retrogradare (de la începutul lunii martie) ne-am străduit să înțelegem ce nu funcționează bine în acel sector de viață care este tranzitat acum de planeta Marte, pe harta natală a fiecăruia dintre noi.

Intervalul de timp, rămas până la reluarea mersului direct al planetei Marte, este foarte potrivit pentru introspecție, pentru a recunoaște ceea ce avem de corectat.

În acest sens , această săptămâna ne poate plasa în conjuncturi care ne vor aduce confirmări ce ne vor ajuta să ne recunoaștem și să ne creștem încrederea în noi și în alegerile noastre.  Miercuri planeta Mercur va intra în semnul Gemenilor (domiciliul său astrologic), al cărui guvernator este și pe care îl tranzitează până pe 29 mai.

Influența energetică a Gemenilor ne aduce o hiperactivitate mentală, iar comunicarea poate deveni mai ușoară și precisă, cu percepții rapide și adaptabilitate continuă.

Planeta Mercur trece dintr-un semn în altul, construind o cuadratură cu planeta Neptun, astfel încât mintea noastră ar putea percepe acum granița dintre idealism și extinderea practică a limitelor gândirii.

Planeta Mercur semnifică în astrologie planul mental, care, în termenii logicii umane, presupune limitarea'. Inventivitatea pe care ne-o oferă semnul Gemenilor poate să ajute acum gândirea logică să depășească anumite limite, care ne împiedică să vedem realitatea nouă pe care o construim deja.

Este posibil acum să înțelegem ce anume din modul nostru de a gândi ne împiedică să ne lărgim viziunea și am putea depăși aceste limite.

Este posibil să ne confruntăm cu același tip de situații din perioada de retrogradare a planetei Mercur (7 februarie-1 martie) și mai vizibil din perioada 21-26 martie.

Dacă în acele perioade v-ați confruntat cu întrebări fără răspuns, în această săptămână este posibil să aveți ocazia să depășiți această rezervă și să reformulați, întregind niște adevăruri personale.

Este important să înțelegem că schimbarea pe care o căutăm și vrem să o vedem în planul fizic, în realitatea proprie, se naște din (se materializează prin) schimbarea stării noastre interioare.

Orice stare interioară negativă ne sabotează și ne hrănește frica de schimbare care generează obstacolele, întârzierile, dificultățile și conduce la suferinţă.

Astfel că, în săptămâna următoare, este posibil să ne întâlnim cu situații care ne vor arăta erorile pe care le-am făcut în atribuirea valorilor în viața noastră. Vom avea ocazia să reaşezăm acest sistem al valorilor, dacă vom accepta să ne modelăm personalitatea.

În cadrul ciclului lunar curent, miercuri, 7 mai, este ziua primei cuadraturi Soare-Lună, în care este posibil să se accentueze aspectul tensionat al experiențelor noastre de viață, în curs de derulare.

Dacă reușim să rămânem constructivi și să ne adaptăm la situațiile de viaţă, vom folosi și mai bine faza de creștere a Lunii, precum și aspectul de trigon Soare-Lună care se formează vineri, 9 mai, care poate să fie o zi foarte creativă, inspirată.

Dacă nu am demarat încă un plan sau un proiect nou, în cadrul ciclului lunar curent, acum este un moment foarte potrivit pentru a face un prim pas concret sau pentru a iniția o altă etapă în cursul unui program aflat deja în curs, cu toată încrederea în capacitățile proprii de materializare.

Cei care sunt preocupați de propria evoluție spirituală pot folosi această săptămână pentru a-și dezvolta încrederea în sine, pentru a-și recunoaște și reactiva forța interioară simultan cu recunoașterea și transformarea orgoliului, care se manifestă de cele mai multe ori foarte subtil.

Acest exercițiu de modelare a personalității (prin transformarea orgoliului) este permanent, se derulează non-stop, până la ultima clipă pe care o petrecem în acest plan fizic. Oricât de buni elevi suntem noi, acest exercițiu nu încetează niciodată. Uneori, însă, avem ocazia de a privi direct și cu maximă vizibilitate rezultatul muncii noastre la acest capitol. În zilele următoare putem depăși un astfel de test! Astfel, ne vom ridica nivelul vibraţional al experiențelor noastre viitoare.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Astromania