Horoscop: O săptămână cu schimbări neprevăzute

087CEH

Iată care sunt predicţiile astrale pentru săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2013.

Suntem în faza de descreștere a Lunii din cadrul ciclului Lunar curent, până sâmbătă, 5 octombrie, când se formează faza de Lună Nouă, la gradul 12 în semnul Balanței, ora României 03:36.

Zilele premergătoare Lunii Noi sunt foarte potrivite pentru detoxifiere, de orice tip și pe orice structură a construcției noastre, de la corpul fizic până la cele mai înalte structuri energetice.

Prin urmare, dieta potrivită ne ajută la eliminarea toxinelor din organism, dar atitudinea echilibrată ne ajută să ne eliberăm de poverile sufletești.

Așa cum facem ordine în casă, putem și este important să facem și ordine în mintea și sufletul nostru.

Întotdeauna, înainte de faza de Lună Nouă, este un timp potrivit pentru:

– a ne restabili prioritățile și a renunța la proiecte și intenții care nu ne reprezintă pe noi sau scopul nostru.

– a reevalua parteneriatele și pentru a restabili contactul pe direcțiile potrivite precum și pentru a întrerupe contactul pe direcțiile nepotrivite.

– a ne detașa de tot ce nu reprezintă preocuparea noastră, intenția noastră, problemele noastre de rezolvat, acum.

Începem săptămâna cu sextilul Soare-Lună și până la Luna Nouă trăim câteva zile ce ar putea reprezenta o perioadă de analiză a activităților desfășurate, cu asimilarea rezulatatelor, înțelegerea cauzelor care au generat dificultăți și conștientizarea efectelor pe care le-am produs prin deciziile și acțiunile noastre.

Acum eliberăm mai ușor orice formă de balast emoțional și formulăm concluzii care ne ajută în pregătirea următorului ciclu al fazelor lunii.

În traficul cosmic se formează o cruce' în care va fi angrenată și Luna Nouă (Soarele și Luna în conjuncție în semnul Balanței, Pluton în semnul Capricornului, Uranus în semnul Berbecului și Lilith, alături de Jupiter în semnul Racului).

Semnele zodiacale pe care se conturează această formațiune, prin natura lor energetică, susțin și dezvoltă potențialul configurației astrale.

Astfel, începutul acestui ciclu lunar poate fi înțeles ca un început al unei noi etape, o etapă deosebită prin mesajul adus dar și prin faptul că este vorba despre prima Lună Nouă după echinocțiul de toamnă care, la rândul său, poate reprezenta un moment de demarcație între perioade de evoluție.

Între echinocțiu și Luna Nouă traversăm câteva zile de așezare a începutului.

Încă putem face mai mult loc noilor intenții, încă ne putem elibera de poverile inutile pe care, tot noi ni le punem pe umeri, prin agitația mentală cotidiană.

Este un timp potrivit pentru a ne adapta la un ritm nou al proceselor mentale, să plonjăm în profunzimea înțelesurilor și să ne exprimăm adevărul interior.

Este important să urmărim, să primim și să folosim intuiția, pentru că în acest mod putem evita situațiile conflictuale.

Logica nu face față imprevizibilului, dar intuiția ne ghidează pe calea potrivită în orice moment.

În această săptămână este posibil să ne confruntăm, în mod particular, dar și împreună, cu aspecte explozive.

Este important ca în fața unor schimbări neprevăzute, sau în fața unor situații care bulversează ordinea obișnuită, să acceptăm mai întâi realitatea în desfășurare, pentru a putea acționa conștient.

Este mult mai greu de redresat o reacție născută din negativitate, din revoltă și nemulțumire.

Acceptarea însă, ne plasează în punctul de echilibru care aduce încrederea în forțele proprii și în procesul schimbării.

Se accentuează lecțiile în care ne modelăm orgoliul, lecții care întotdeauna par mai dureroase decât sunt de fapt.

Dar, aceste lecții sunt de actualitate pe tot parcursul vieții noastre. Până în ultima clipă lucrăm la șlefuirea personalității noastre, iar aceste momente în care se actualizează lecția, reprezintă doar praguri pe care le depășim tocmai pentru a putea merge mai departe, pentru a nu ne irosi într-un punct mort.

Urmează o perioadă de responsabilizare a proceselor mentale precum și a interacțiunii, a comunicării.

Dacă vi se pare, în această săptămâna, că lumea s-a pornit împotriva voastră, amintiți-vă că este vorba doar despre un extemporal.

Ascultarea sufletului este soluția. Preluați mesajul și asumați-va decizia.  

Astrolog Ana Gabriela Tautu

 Astro Mercur

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania