Horoscop: O săptămâna care ne va schimba vibraţia.

Astfel că influenţa energetică pe care o va revărsa asupra Pământului şi asupra noastră, va accentua şi mai mult aspectul practic, constructiv şi hotărât al gândirii.

Comunicarea poate deveni mai lentă şi oarecum diplomatică; percepţiile pot fi mai intuititve şi ar fi potrivit să exersăm logica după recepţionarea semnelor.

În funcţie şi de predispoziţiile temei natale, unii dintre noi pot deveni mai încăpăţânaţi şi/sau mai materialişti.

Dacă reuşim să preluăm influenţa astrală în mod armonios atunci mentalul nostru va fi orientat către ceea ce are legătură cu aplicabilitatea practică şi mai ales financiară, putem dezvolta o gândire sănătoasă şi realistă asupra situaţiilor cu care ne confruntăm.

Este important să folosim potenţialul de bun simt şi de chibzuinţă, în interacţiunea cu ceilalţi.

Să depăşim posibilele blocaje de adaptabilitate prin exersarea flexibilităţii în gândire şi în procesul decizional.

Planeta Mercur realizează această schimbare de regim vibraţional pe fondul unui aspect constructiv cu planeta Neptun, al cărui maxim de influenţă va fi sâmbătă 4 mai.

Va fi o zi in care intuiţia poate funcţiona foarte bine. Este bine să fim atenţi la ideile care apar în aceste zile şi care pot fi transmise cu un impact mai puternic.

Magnetismul, eventualele capacităţi aşa-zise paranormale se activează sau devin mai puternice, şi se poate manifesta o mai bună capacitate de exprimare.

În acelaşi timp planeta Mercur construieşte aspectul de opoziţie cu planeta Saturn, astfel încât orice manifestare nepotrivită a mentalului şi a comunicarii ar putea fi blocată prin diferite obstacole şi /sau întârzieri; spiritului critic ar putea să ne încurce, poate chiar să conducă la marginalizare.

Momentul de maximă influenţă a acestui aspect este la sfarşitul săptămanii.

Este bine sa fim atenţi la deciziile pe care le luăm în zilele acestea, pentru că ne aflăm într-un punct important al evoluţiei noastre mentale (intelectuale).

Suntem în faţa unei noi etape a schimbării radicale a modului de a gândi şi dacă nu acceptăm acestă lecţie, există riscul de a ne abate de la drumul ales.

Ne putem confrunta cu situaţii care să formeze conştientizarea schimbării.

Contextul astral general ne oferă în perioada următoare lecţii cu privire la extinderea capacităţilor de percepţie a “realităţii” şi a rostului existenţei acestei realităţi în viaţa noastră.

Scopul dar şi rezultatul acestor experienţe de viaţă ar fi potrivit să fie adaptarea şi armonizarea gândirii cu ritmul curgeriii evenimentelor.

Este posibil ca totul să se deruleze pe fondul unui consum emoţional intens, susţinut totuşi de o mare putere de regenerare, precum şi de disponibilitatea de a accepta şi de a înţelege mecanismele proceselor de detaşare (Soarele din Taur trigon Pluton).

În cadrul ciclului fazelor Lunii, ziua de marţi 30 aprilie reprezintă un moment de echilibru energetic, dar şi un moment al concretizărilor, pe faza de descreştere a Lunii, în care se poate manifesta o influenţă favorabilă a subconştientului în activitatea curentă.

Dacă suntem deschişi către procesul intuitiv, putem dezvolta un înţeles nou al derulării proiectelor noastre, care ne va ajuta să acţionăm mai bine în ciclul lunar următor.

De asemenea, este o zi a flexibilităţii şi adaptabilităţii şi este important să ţinem pasul cu schimbările care se pot produce în jurul nostru, mai ales că Luna interacţionează cu cuadratura Pluton-Uranus şi, cu grupul planetelor din semnul Taurului, construind trigoane cu planetele personale.

Joi ne confruntăm cu al doilea pătrar şi este posibil să simtiţm o oarecare tensiune.

Ceea ce nu se potriveşte în mersul firesc al lucrurilor iese la suprafaţă prin diferite situaţii cu care ne confruntăm şi care au rolul de a ne arăta ce avem de făcut .

Prin urmare, tot ce nu funcţionează optim acum, în cadrul planului (proiectului) la care lucrăm, se cere a fi schimbat.

Merită să fim atenţi si să nu ne luptăm cu nepotrivirile, ci să căutăm cauza şi să luăm decizii pentru a îndrepta lucrurile în ciclul lunar următor.

Sâmbătă poate fi o zi de acceptare a rezultatelor, aşa cum sunt în acest moment, a cursului evenimentelor precum şi a modului în care am reuşit să ne punem în practică planul, proiectul în a cărui realizare ne-am implicat; în măsura în care suntem sinceri şi deschişi către sfaturi şi sugestii, putem înţelege cum anume ar fi potrivit să acţionam mai eficace în continuare, în ciclul următor al fazelor lunii sau în derularea altor programe.

Această înţelegere a situaţiilor cu care ne confruntăm poate genera un moment de mare inspiraţie.

Creşte capacitatea de creaţie, memoria poate funcţiona mai bine, se activează (dezvoltă) aspectele spirituale ale fiinţei.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania