Horoscop: O saptamana a entuziasmului si a bucuriei

Dupa trei saptamani de retrogradare in semnul Pestilor, Mercur isi reia mersul direct, apropiindu-se destul de mult de directia de influenta a planetei Neptun, realizand o conjunctie pe care au mai format-o pe 8-9 februarie.

Putem reconsidera acum ceea ce am analizat si am decis atunci, sau putem readapta o strategie.

In continuare planeta Mercur va reconstrui conjunctia cu Chiron si impreuna ne vor transmite inspiratia si gandul potrivit pentru a intelege mai mult din rostul experientelor noastre de viata si pentru a le putea construi plasandu-ne mai usor in fluxul sincronicitatilor.

Miercuri 20 martie, la ora 13.00 (ora Bucurestiului) Soarele, in mersul sau aparent pe bolta cereasca, intra in semnul Berbecului si, marcheaza inceputul primaverii astronomice, in emisfera nordica a Pamantului.

Incepem un nou ciclu al naturii, prin trairea momentului echinoctiului de primavara.

Acum incepe primavara astrala si intreaga lume (fizica si energetica) se trezeste la viata, iar noi ne bucuram din plin de acest lucru, dupa ultima perioada pe care am trait-o cu sase planete tranzitand semnul Pestilor.

In intervalul de timp in care Soarele traverseaza semnul Berbecului, se poate sa ne redescoperim spiritul de initiativa, dorinta de a actiona, de a fi mai intreprinzatori.

Este posibil sa se manifeste o predispozitie catre ambitie, catre planul fizic, concret, al actiunii hotarate. De asemenea, se poate accentua nevoia de independenta precum si fermitatea in dialog.

Este perioada “trezirii” la viata, a entuziasmului si a curajului.

Activitatile noastre precum si experientele de viata se deruleaza intr-un ritm din ce in ce mai alert. Exista posibilitatea sa devenim mai dinamici, mai inflacarati, poate chiar imprudenti si/sau impulsivi, toate acestea in functie si de tranzitele personale ale fiecaruia dintre noi, raportate la harta natala a fiecaruia.

Oamenii vor simti in aceasta perioada accentuarea individualismului, uneori pana la egoism, iar nevoia de independenta poate conduce la revolta – fie ca se manifesta numai in interior, sau chiar si in relatiile cu ceilalti.

Ar fi potrivit sa fim atenti si sa manifestam toleranta si moderatie, sa avem rabdare sa facem totul in ritmul potrivit si, sa nu lasam agresivitatea sa ne poarte in situatii delicate.

Influenta energetica a planetei Marte interactioneaza cu perechea Uranus-Pluton, planete care formeaza cuadratura sub semnul careia se deruleaza procesul nostru de schimbare, pe intreg parcursul anului, precum si in urmatorii doi ani.

Traversam o perioada a stabilirii intentiilor. Acum dorintele noastre precum si scopurile constiente se aseaza pe directia pe care noi o alegem, prin starea interioara pe care o traim.

Totul se deruleaza pe un fond emotional foarte sensibil inca, de aceea este important sa facem distinctie intre ceea ce merita sau nu sa ne capteze atentia.

Vineri, 22 martie intra in semnul Berbecului si planeta Venus, iar influentele ei energetice ne pot amplifica entuziasmul emotional.

Este posibil sa se manifeste o instabilitate a emotiilor si sentimentelor iar exprimarea acestora poate deveni ceva mai agresiva, indiferent de natura lor.

Ne confruntam cu o anume competitivitate in gestionarea si manifestarea afectiunii, care poate genera gesturi demonstrative, urmate de o retragere in propria “cochilie” la o oarecare distanta de restul lumii. Este posibil sa simtim o mai mare nevoie de libertate de miscare in plan afectiv.

Contextul astral ne poate plasa in fata unor schimbari bruste sau in fata unor efecte neasteptate ale schimbarilor pe care am ales deja sa le facem.

Cei care au o preocupare pentru propria evolutie spirituala, pot folosi constient acest impuls creativ pentru a se angaja pe directia schimbarii si pentru a realiza astfel un important salt evolutiv.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercurhttp://astromercur.blogspot.com/

Inscrie-te la Simpozionul National de Astrologie

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop