Horoscop miercuri 9 noiembrie: acum ne scriem viitorul

Horoscop miercuri 9 noiembrie: cu toții ne dorim eliminarea lucrurilor care ne țin pe loc. Acum ne scriem viitorul.

BERBEC

Așteptați de undeva o veste, un răspuns sau o informație. Urmează să apară. Doar că vestea aceasta are rolul unui final, s-a încheiat ceva, este finalul. Eclipsa de zilele trecute a clarificat lucrurile, ați văzut exact cum stau lucrurile. Ați stat ca pe ace. Iată că astăzi se clarifică: se termină. Vă liniștiți.

TAUR

Există o concurență, cineva din mediul profesional vă ia la bani mărunți, se pune contra, nu vă recunoaște valoarea, vă invidiază. Vă strică ziua acest om răutăcios. Este tupeu și obrăznicie.

GEMENI

E posibil să primiți o informație secretă, lucru care vă dă peste cap. Cineva are de suferit de pe urma a ceea ce auziți. Sunt jocuri de culise cu impact major.

RAC

Este un moment de lupte interioare, nu sunteți pregătit să spuneți ce doriți. Vin critici și adversari, lumea e împotriva voastră. Ideile voastre nu sunt foarte bune, calea aleasă nu e ok.

LEU

Faceți echipă cu o persoană care vă completează, poate fi persoana iubită. Dacă astăzi vă spune NU să o ascultați pentru că are dreptate. Nu vă pune piedică ci vrea să vă ajute.

FECIOARA

Munca este foarte importantă pentru voi, iar acolo apar niște dispute și discuții. Se poate ridica tonul, se văd diferențele majore dintre opinii.

BALANȚA

Voi ar trebui să vă bateți pentru fiecare bănuț, pot veni restanțe, regularizări, ceva din trecut. Acest lucru vă dă peste cap, surprize neplăcute în strânsă legătură cu banii.

SCORPION

Trebuie să vă opriți un pic, apar probleme acolo unde nu vă așteptați, care vă opresc din elan și vă domolesc. Luați-o mai ușor.

SĂGETĂTOR

Zilele trecute v-ați simțit blocat de intervenția altei persoane care v-a blocat și a dat peste cap un plan personal. Trebuie să reparați belele și greșelile făcute de acest om.

CAPRICORN

Apare sau exista deja o opreliște în planurile voastre. Este o stagnare, o pauză care nu depinde de voi ci de alții. Doar că voi sunteți descurcăreți și creativi și vă descurcați. Găsiți niște variante foarte bune.

VĂRSĂTOR

Aveți maneta în mână și trageți tare de tot frâna, țineți lucrurile sub control, vă simțiți blocat, nici voi nu lăsați să se întâmple unele lucruri. Spuneți NU unor fapte, chestiuni, nu dați apă la moară unor oameni. Faceți ceva împotriva curentului.

PEȘTI

Vă certați cu cineva, reproșați, dojeniți, dați peste nas cuiva. Sunteți puțin supărat pe cineva, vreți să dați o lecție cuiva.

Horoscopul lunii NOIEMBRIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop