Horoscop miercuri 7 decembrie, e timpul să ne organizăm viața

Horoscop miercuri 7 decembrie, Mercur a intrat în Capricorn unde va sta până în februarie, apoi la finalul lui decembrie va retrograda. Trebuie să mai domolim ritmul. Trebuie să începem să ne organizăm viața.

BERBEC

Sunteți curajoși, temerari, aveți încredere că lucrurile vor funcționa așa cum veți dori. Depășiți un blocaj, aveți energia și forța supraomenească de a trece peste această frică/blocaj/ușă închisă.

TAUR

Este un moment bun, apar niște perspective deosebite și asta pentru că ați schimbat ceva în viața voastră de curând. Acum se văd roadele. Temerile voastre se risipesc, sunteți pe drumul cel bun.

GEMENI

Aveți în jur foarte multe persoane, nu vă simțiți tocmai bine. Nu știți cum să vă comportați cu cei din jur, nu toți sunt prietenii voștri. S-ar putea să primiți o lecție karmică de la cineva astăzi, despre cinste și morală. Este greu de acceptat această lecție.

RAC

Trăiți din amintiri care nu vă lasă în pace. Vă apasă un regret, un dor, o șansă ratată. Racii au atașamente față de trecut iar Luna vă zgândăre astăzi. Vă răscolește cumplit astăzi o amintire de natură sentimentală. Trăiți din amintiri, pentru că ceva este neiertat și neuitat.

LEU

Din anumite puncte de vedere este o perioadă bună. Astăzi închideți un capitol, cel mai probabil pe o axă a iubirii. Este un final de etapă. Acum e vremea concluziilor și a punctului final, o relație se încheie și nu aveți niciun fel de regret.

FECIOARA

Nu vă simțiți în apele voastre, în ultima perioadă v-ați simțiți eclipsați și aveți multe insatisfacții. Dar vi se oferă șansa de a ieși din zona de frustrare, de tristețe și depresie. Șanse au apărut, dar trebuie să aveți curajul să le apucați. Nu mai refuzați aceste șanse!

BALANȚA

Un moment emoționant astăzi, în casa sufletului se dă o luptă fantastică, este un tumult de senzații. Poate vă împăcați cu cineva, o frământare se risipește. Este o zi de rezolvări ale unor probleme.

SCORPION

Vi se cere să fiți sincer, să renunțați la toată armura pe care v-ați pus-o pe voi. Nu ați vrut ca ceilalți să vă vadă adevărata durere. Astăzi sunteți obligați să o dați jos. O să vă arătați gol goluț, fără nicio mască.

SĂGETĂTOR

Nu mai sunteți în centrul atenției, dar un cumul de aspecte vă vizează pe voi în special. Pare un proces de vindecare, sunteți împovărați de niște gânduri. Este o notă ușor critică și dramatică. Este o mică criză de identitate.

CAPRICORN

Mare atenție ce decizie luați astăzi, sunteți încrâncenați să acționați. Tăiați în carne vie, este un final brusc, o încheiere, decizie bruscă. Este un punct karmic, chiar dacă este o decizie minoră se provoacă o reacție în lanț.

VĂRSĂTOR

Aveți mult de lucru, este multă activitate. Din păcate rezultatele nu prea vin, fie că e vorba de viața personală, de job, de… cura de slăbire. Vă întrebați cât timp vă mai amăgiți. Câte șanse mai dați?

PEȘTI

Vi se face dreptate, se echilibrează o balanță. Primiți înapoi ceea ce meritați, totul este karmic, chiar dacă ați plătit o datorie karmică. Primiți u drep care vi se cuvine, este o răsplată.

Horoscopul lunii DECEMBRIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro