Horoscop miercuri 6 octombrie, urmează să ni se întâmple ceva

Horoscop miercuri 6 octombrie, suntem pe ultima sută de metri în îndeplinirea unor dorințe. Se preconizează lucruri la orizont.

BERBEC

Dați piept cu mici dispute, critici, comentarii. E o zi mai tensionată, ceilalți consideră că dreptatea e la ei. Astăzi vi se împotrivesc cei din jur. Sunt impulsivi și ridică tonul, ceea ce vă deranjează la culme.

TAUR

Nu aveți libertatea de alegere, vi se impun lucruri. Trebuie să faceți ceva obligatoriu, este spre binele vostru să îndreptați unele lucruri.

GEMENI

Este un dezechilibru în viața voastră, sunt două direcții, va trebui să alegeți una. Vă suciți, vă învârtiți, nu prea știți ce trebuie să faceți. nu sunteți siguri. Este nevoie de câteva zile să vă lămuriți, nu vă grăbiți.

RAC

Se deschide la orizont un sens foarte atractiv, dar nu e chiar și corect. Poate să nu fie și moral, este o ispită. Vă călcați pe un principiu, o să plătiți un preț pentru asta.

LEU

Este o zi bună, sunteți bine văzuți, vin niște bani. Aveți relaxarea că știți că urmează să vi se îndeplinească o dorință. Vine un lucru minunat în viața voastră dar nu vă grăbiți să vă lăudați cu el.

FECIOARA

Aveți un sentiment de însingurare, nu vă simțiți bine, cei din jur nu sunt oamenii cu care vă simțiți pe aceeași lungime de undă, poate vă lipsește cineva drag. Este un dor în sufletul vostru, îl reactivați periodic

BALANȚA

Ceva vă prinde pe picior greșit, sunteți nepregătit într-o situație, vă contraziceți, aveți altă viziune, nu reușiți să ajungeți la un consens, deși vouă vă place armonia, dar nu astăzi.

SCORPION

Trebuie să fiți zgârciți astăzi, trebuie să vă drămuiți fiecare leu, faceți economie. Aveți de cumpărat ceva și trebuie să negociați la sânge.

SĂGETĂTOR

Vi se recunoaște experiența și maturitatea, cei din jur vă cer părerea. Dați sfaturi și îndrumări altora, puteți fi un profesor pentru cei din jur.

CAPRICORN

Își bagă coada cineva în viața voastră, vă strică toate socotelile, agenda va fi dată peste cap, trebuie să vă ocupați de cu totul altceva.

VĂRSĂTOR

Aveți un rol important într-o relație, de iubire, de cuplu. Nu vă pierdeți capul, rămâneți lucid, sunteți detașat, iubiți dar cu capul pe umeri.

PEȘTI

Nu sunteți motivat să mergeți mai departe, poate fi un proiect, o iubire, s-ar putea să plecați de la vechiul job către un altul. Îi pedepsiți pe cei care nu v-au apreciat la just valoare.

Zodiac chinezesc – Capra. Peroadele și principalele caracteristici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop