Horoscop miercuri 5 aprilie 2023

Horoscop miercuri 5 aprilie 2023, o zi înainte de Luna Plină. Un eveniment astral care a mai avut loc în anul 1994. Găsim soluții practice la lucruri care altădată începeau cu “nu știu”. Primim o inspirație la care nu ne-am gândit.

BERBEC

Veți gândi lucrurile altfel, v-ați dat seama că ați luat-o pe o direcție falsă. Știți că nu e ceea ce trebuie și că această oprire definitivă este în beneficiul vostru. Nu mai consumați resurse degeaba, nu e spre binele vostru. Nu iese nimic din povestea asta, vă treziți din iluzie, nu mai alergați după această himeră. Intuiția spune STOP.

TAUR

Renunțați la ceva, nu ați avut nimic de câștigat din acest efort. Perioada de probă s-a încheiat, nu vine nimic de acolo, poate fi în orice plan: job, prietenie, relații. Ieșiți din această poveste trecătoare.

GEMENI

Multă energie și entuziasm, un heirup final ca să terminați ceva. Veți primi un surplus de energie și inspirație ca să vă ajute. Ego-ul vostru este la cote înalte din pricina acestei ambiții.

RAC

Vine o veste eliberatoare, ați trimis în Univers o rugăciune, iar rezolvarea și inspirația vine la voi. Poate întâlniți eroul vostru salvator, veți găsi resusele potrivite. Veți primi exact ce vă lipsea.

LEU

Aveți în preajmă un personaj care se plânge de tot, vă taie elanul și energia. De voi depinde să eliminați căpușa care vă consumă resursele. Sunteți într-un moment în care voi contați mai mult.

FECIOARA

S-ar putea să acceptați niște condiții în beneficiul altora care pe voi nu vă ajută cu nimic. Vă sacrificați pentru alții, vă arătați recunoștința pentru ceva. Cineva din jur are nevoie de voi.

BALANȚA

Pregătiți-vă pentru ce va urma. Sunteți plin de energie și de tonus. Vă canalizați toată atenția pentru cineva drag sau pentru un partener, prieten apropiat. Este mult dialog și compatibilitate acolo. Poate fi loc și de iubire.

SCORPION

Emoții la cote maxim, o adevărată furtună emoțională. Îndoială, instabilitate, suspiciune, este un mare dezechilibru la voi în viață. Această stare are un rol important, poate veți găsi niște idei și soluții la problemele existente.

SĂGETĂTOR

Aveți o doză de vagă invidie, cineva din preajmă este o mică vedetă, vă este superior. Are ceva în plus și asta vă deranjează și vă dă o stare de disconfort. Vă afectează emoțional și vă retrageți.

CAPRICORN

Vă uitați înapoi cu furie și mânie. Asta fost, până aici a fost! Sunteți în praful unei uși când lăsați ceva în spate și trebuie să priviți și în față. Faceți un bilanț al lipsurilor. E timpul să faceți planuri de viitor, ce-a fost, a fost, trecutul nu mai poate fi schimbat.

VĂRSĂTOR

Cu o încăpățânare imensă veți trece peste toate. Trebuie să ajungeți undeva cu orice preț, cu toată ambiția, visul vostru merită toate resursele. Veți lua o decizie super-curajoasă.

PEȘTI

Vă gândiți demult la un drum, la o călătorie, la o schimbare. Așteptați să se întâmple ceva, să aiă loc declicul. Va fi o schimbare mare pe care ați așteptat-o mult timp.

Horoscopul lunii APRILIE 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop