Horoscop miercuri 26 iulie, conflicte și furtuni

Horoscop miercuri 26 iulie, discuții acasă, furtuni, conflicte cu persoana iubită. Iese de la naftalină ce am vrut să ascundem, Venus retrograd readuce în prezent trecutul. Competiție absurdă…

BERBEC

Este un eveniment din viața voastră care se încheie. Este un final plăcut, dar o să-i simțiți lipsa o perioadă. Vor rămâne niște amintiri în sufletul vostru, probabil plăcute.

TAUR

Se reconfigurează traseul vieții voastre, ceva vă lipsea deși vă doreați mult, S-ar putea să vină acum, primiți un telefon, o veste. Se deschid niște perspective frumoase la orizont.

GEMENI

Aveți un moment de claritate, este ceva în strânsă legătură cu familia. Urmează să se producă un eveniment foarte așteptat. Pot fi musafiri.

RAC

Venus de la voi din zodie are multă treabă. Sunteți pregătiți sufletește încă de la începutul lunii, aveți obsesii și gânduri profunde.

LEU

Acolo unde credeați că nu se mai poate face nimic, apare o soluție. Vă pregătiți de un mare salt în viața voastră, care va avea loc pe 28 iulie. Vă pregătiți pentru o mare decizie…

FECIOARA

Trăiți un final de etapă, lăsați în urmă ceva, o perioadă frumoasă, oameni dragi cu care ați fost pe aceeași lungime de undă. Rămâne în urmă un dor pe care nu-l veți uita. Aveți un sentiment ciudat, v-ați atașat de oamenii aceștia.

BALANȚA

Sunteți extenuați, o sarcină atârnă foarte greu pe umerii voștri. Vi se scoate de la naftalină o greșeală mai veche, cei din jur nu sunt mulțumiți de voi. Aveți un sentiment de oboseală accentuată în timp.

SCORPION

Veți avea o întâlnire cu cineva care are o funcție/uniformă/poziție. Sunteți foarte motivați să reușiți și să impresionați, aveți putere de convingere, reacționați foarte bine la provocări.

SĂGETĂTOR

Aveți o provocare de natură sentimentală, este o luptă în sufletul vostru. Sunteți în situația de a alege, aveți de ales între două direcții. Probabil unii vor alege fix așa cum simt… Se poate trăi o aventură.

CAPRICORN

Este un moment de destin, toată săptămâna treceți prin stări ciudate. Este o luptă între trecut și prezent. Trecutul strigă la voi cu o portavoce, se poate repeta o greșeală de odinioară, se poate să vă aruncați într-o poveste care nu trebuie trăită.

VĂRSĂTOR

Este un moment bun de natură sentimentală, vă puteți îndrăgosti. Este ceva copleșitor, cu o forță de seducție greu de rezistat. Intrați în mrejele cuiva, vă orbește. Este un risc major pe care vi-l asumați.

PEȘTI

Muncă, muncă și iar muncă. Cam prea multă energie, timp și resurse pentru acest job. Agenda de lucru este foarte încîrcată, s-au adunat foarte multe. Începeți și alte lucruri noi, se cer eforturi supraomenești.

Citește și:

Cu ce zodie te asociezi pentru a face bani mulţi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop