Horoscop marți 9 noiembrie: cine sunt cei care astăzi prind curaj să schimbe lucrurile din viața lor?

BERBEC

Așteptările voastre nu sunt cele la care v-ați gândit. Lucrurile nu ies așa cum vreți, nu puteți face după dorința proprie. Încrâncenarea de care dați dovadă astăzi vă aduce multe necazuri. Surpriza vine de unde nu vă așteptați.

TAUR

Este o zi frumoasă astăzi mai ales în plan sentimental. Vine o veste bună care vă aduce un strop de plăcere. Apare cineva în viața voastră cu un magnetism aparte. Paote avea un simț al umorului aparte, ceva care vă place. Aveți nevoie de energia pozitivă a acestui om nou sosit.

GEMENI

Astăzi întâlniți persoane de la care aveți lucruri de învățat. S-ar putea să fie vorba doar de energia lor care vă ajută să treceți peste necazuri, complimentele și laudele lor vă aduc satisfacții. Vă lipsesc cuvintele frumoase. Asocierea cu acești oameni vă ajută foarte mult.

RAC

S-ar putea să auziți o informație și sunteți gata să o credeți. Este o informație falsă și puteți fi prinși într-o iluzie. Adevărul o să doară foarte rău. Atenție la vorbele care vă trec astăzi la urechi. Nu credeți în himere.

LEU

Primiți un dar nemaipomenit, vă iese o activitate, jubilați, sunteți satisfăcut de un proiect care v-a ieșit foarte bine. Sunteți prinși într-o ușoară aroganță. Valoarea voastră a ieșit la iveală. Străluciți…

FECIOARA

Se liniștesc apele. A sosit timpul să luați o decizie. Se așteaptă să veniți cu un răspuns mult-așteptat, mulți se bazează pe răspunsul vostru. După toate argumentele ați ajuns la final.

BALANȚĂ

O zi bună pentru a ieși din anumite situații neplăcute. Se rezolvă o grămadă de lucruri, mai ales în plan familial. Așteptați demult timp o astfel de zi. Cei dragi vă susțin.

SCORPION

Se deschid noi perspective de viață. Veți auzi promisiuni și angajamente, sunteți puțin neîncrezători și nesiguri. Vă resimțiți după conjuncșiile din ziua trecută, bateți în retragere, cereți agaranții. Nu vreți vorbe goale.

SĂGETĂTOR

Sunteți foarte nesiguri pe voi. Sunteți chiar ostili. Sunteți reci și răi cu cei din jur, sunteți tăcuți, indiferenți, distanți. Vă protejați de ceva, este un scut.

CAPRICORN

O schimbare de atmosferă, spre bine, dintr-un loc unde nu vă simțeați foarte bine. S-ar putea să vă găsiți locul, în sfârșit. Este o schimbare în viața voastră.

VĂRSĂTOR

Aveți astăzi o discuție cu cineva care are putere: părinte, polițist, avocat, șef, etc. Nu e foarte amicală discuția, așa că cenzurați-vă. Se pot lua măsuri asupra voastră în cazul în care nu vă supuneți. Respectați regulile astăzi!

PEȘTI

Veți schimba macazul în plan profesional. Până acum v-ați simțit ca și cum duceți pe umeri toate greutățile pământului. A sosit momentul să spuneți STOP. Este momentul vostru, în sfârșit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop