Horoscop marți 8 noiembrie: rupere de trecut

Horoscop marți 8 noiembrie, vedeți viața într-o altă lumină. Dați afară balastul de care nu mai aveți nevoie. Trebuie să ne eliberăm de trecutul care ne trage în jos.

BERBEC

Eclipsa de azi se produce pe axa valorii. Nu neapărat bani… E momentul să priviți în urmă și să vedeți că pe undeva nu v-ați prețuit așa cum trebuie. Veți avea o revelație, vă dați seama ce aveți de făcut. Vi se arată pe ce butoane trebuie să apăsați.

TAUR

Este o zi importantă pentru voi. A venit vremea recompensei, este un moment de clarificare. Pentru unii este o zi plină de bucurii și satisfacții. Există momente de mândrie, fericire.

GEMENI

Ceva se întâmplă cu voi, sunteți întorși pe dos, este o vagă depresie la voi în suflet. Nici cu sănătatea nu stați bine, dar problema este sufletească. Este o atenționare a destinului. Ceva nu e bine în viața voastră.

RAC

Vouă vi se relevă viitorul, primiți o profeție, o intuiție specială. Poate fi un avertisment sau o fereastră de aer proaspăt, că ceva urmează să se schimbe emoțional pentru voi.

LEU

Eclipsa vă pune într-o situație ciudată, nu prea vă convine ceea ce se întâmplă, a apărut o umbră în viața voastră, luptați cu această umbră de vreo șase luni. Această umbră v-a furat strălucirea, sunteți într-un mare blocaj.

FECIOARA

O relație din viața voastră vă dă o mare lecție de viață, apare cineva cu multă experiență care a trecut prin de toate și vă dă un sfat foarte bun. Unii pot încerca pentru a doua oară un lucru care inițial nu a funcționat, poate fi o iubire mai veche.

BALANȚA

Este un moment de punct și de la capăt, se poate încheia o relație, atât i-a fost dat acestei povești. S-a terminat, e posibil ca nu voi să fiți cei care pun punct, ci celălalt. Semnale de alarmă ați primit… Deci eliberați-vă!

SCORPION

Sunteți printre cei vizați de această eclipsă… este un moment în care vi se zguduie un edificiu, o construcție. Vi se oferă o șansă de a repara ceva, de a lua-o de la zero. Veți vedea unde este fisura.

SĂGETĂTOR

Este un tumult interior, o furtună emoțională, o criză cu resentimente, conștiința vă mustră, ies de la naftalină lucruri pe care le-ați făcut în trecut. Acest lucru vă provoacă o insomnie. Nici voi nu înțelegeți cum ați putut face așa ceva.

CAPRICORN

Ceva se întâmplă sau s-a întâmplat în viața voastră. Foarte probabil să fie ceva legat de ceva drag vieții voastre. Ați pus o sămânță în pământ acum multă vreme…. Ei bine, ceva se întâmplă, o dorință se împlinește.

VĂRSĂTOR

Trebuie să depășiți un hop puternic, aveți multă responsabilitate, multă lume depinde de voi. Toată umea așteaptă de la voi o minune, aveți sentimentul că pe umerii voștri atârnă ceva foarte greu.

PEȘTI

Primți o veste colosală, vi se împlinește un vis pe care l-ați dorit demult. V-ați dorit să scăpați de ceva, să plece cineva din viața voastră, să scăpați de ceva toxic.

HOROSCOPUL IERNII: ce aduce solstițiul de iarnă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop