Horoscop marți 6 septembrie: fiecare cu propriile decizii

Horoscop marți 6 septembrie, o zi fără evenimente majore. Fiecare zodie va trece prin stări particulare în funcție de semne și decizii.

BERBEC

Căutați noi resurse, bani, informații. Faceți drumuri, legați conexiuni. Învățați lucruri noi, stați de vorbă cu oameni mai bine informați decât voi. Aveți nevoie de aceste lucruri ca să treceți mai departe.

TAUR

Primiți de departe o veste pe post de soluție. Rezolvați ceva important, esențial pentru voi. Pregătiți terenul pentru o eventuală mutare sau călătorie? Poate fi o schimbare mare.

GEMENI

Discuții în contradictoriu cu persoane mai tinere. Voi aveți un mare atu și un mare avantaj. Vă impuneți lejer, dar așteptați-vă la răzbunări și controverse.

RAC

Intervine o nedreptate în viața voastră, ori poate astăzi o descoperiți. Cineva v-a bârfit și voi suferii din cauza asta. Nu puteți ierta și nici uita. Purtați o ghiulea de picior.

LEU

O întrevedere cu o persoană cu un rol eliberator. Așteptați o situație care trebuie să se rezolve în viața voastră.

FECIOARA

Aveți persoane în anturaj care vă îndeamnă la nebunii: “hai să facem….!” Sunt factori de risc la orizont iar voi le vedeți imediat! Sunteți prevăzători și lucizi. Poate cineva se joacă cu viața și vrea să vă atragă în acest joc.

BALANȚA

Cineva vă alimentează visele. Vă împinge înainte și vă dă un impuls, un stimulent. Aveați nevoie de un astfel de om în viața voastră care să vă împingă de la spate.

SCORPION

Este un om alături de voi foarte valoros, este o mică vedetă, o celebritate. Vă ajută să fiți în preajma lui. Vă puteți folosi de energia acestui om. Sunteți pe drumul cel bun.

SĂGETĂTOR

Aveți în preajmă oameni care cer continuu ceva de la voi. Este modul cerșetoresc de a vă cere lucruri. Poate fi invidia la mijloc și aceștia vor să profite de voi. Să vă fure de lumina cu care sunteți înconjurați.

CAPRICORN

Primiți o veste și este exact ceea ce aveați nevoie. Stăteați la linie de start și așteptați acest imbold de a porni la goană. Veți țâșni ca din pușcă…

VĂRSĂTOR

Trebuie să fiți foate atenți la ce spuneți și la comportamentul vostru. S-ar putea să supărați pe cineva. Pe voi vă ajută și vă scoate dintr-un impas dar îngropați pe cineva cu atitudinea voastră.

PEȘTI

Aveți timpul necesar să vă pregătiți pentru un eveniment. Vă concentrați pe ceea ce aveți de făcut și sunteți foate atenți la detalii.

Citeste și:

Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop