Horoscop marți 6 decembrie, iluzii și vorbe goale. Nu credeți tot ce auziți

Horoscop marți 6 decembrie. Multe iluzii și minciuni, vorbe goale, planuri mărețe, promisuni, orizonturi mărețe… toate se vor risipi cât de curând, nu e nimic adevărat din ce auziți zilele acestea.

BERBEC

Poate că Moșul nu a fost prea darnic cu voi în noaptea care a trecut, dar, cel mai probabil, se va revanșa azi. Așteptați-vă la o surpriză inedită din partea persoanei iubite. Nu veți fi dezamăgiți.

TAUR

Surprizele nu se lasă așteptate. O invitaţie la un spectacol sau la o cină romantică, în unele cazuri, poate fi vorba chiar despre o cerere în căsătorie, cam asta vă așteaptă azi. În plus, vi se recunosc nişte merite, poate veţi fi puşi la loc de cinste și se va tot vorbi despre voi.

GEMENI

Spiritul de competiţie este mare la locul de muncă, ca atare va trebui să aveți mare încredere în propriile forţe şi să preluați iniţiativa. Toată această situaţie vă va solicita destul de mult, dar satisfacția ulterioară va fi pe măsura efortului.

RAC

Contextul astral al zilei vă ajută, azi, să răsuflați ușurați. Se rezolvă aproape de la sine neînțelegerile pe care le-ați avut în ultima vreme cu persoane din anturajul vostru și, mai mult decât atât, veți fi mai siguri pe voi, mai sociabili, mai îndrăzneți.

LEU

Azi, veți fi liniștiți în plan sentimental, dar va trebui să dați dovadă de multă determinare dacă vă doriți o îmbunătățire a relației cu partenerul de viață. Sectorul intim, sexual este foarte bine aspectat astăzi.

FECIOARĂ

Astrele vă oferă, azi, ocazia de a lămuri o problemă sentimentală. Aceia dintre voi care până acum s-au aflat în conflict cu partenerul de viață pot reuși acum să readucă armonia în cuplu. Este momentul marilor împăcări.

BALANȚĂ

Azi, aveți ocazia de a vă face remarcați în sectorul profesional. Nu este exclus să primiți oferte de job tentante, acestea presupunând, în unele cazuri, chiar schimbarea domeniului de activitate. Nu este exclus să vi se propună să plecați în delegații.

SCORPION

Darul pe care vi-l face astăzi cineva apropiat vă va unge pe suflet. Persoana respectivă – poate fi prieten sau rudă – chiar ține la voi, deși multă vreme v-ați îndoit de asta. Ei, bine, acum v-o și dovedește.

SĂGETĂTOR

O persoană foarte apropiată, pe care ați ajutat-o mult atunci când s-a aflat la anaghie, simte nevoia să o facă azi pe Moș Nicolae pentru voi. Așa că, spre seară, așteptați-vă la o surpriză foarte originală. Va fi pe placul vostru, garantat.

CAPRICORN

Toți vă știu că sunteți de bună-credință, dar mulți profită de pe urma bunătății voastre. Ați împrumutat, cu foarte mult timp în urmă, pe cineva apropiat cu o sumă însemnată de bani. V-ați și luat gândul că o să mai vedeți banii aceia înapoi. Ei, bine, azi sunt șanse mari să se întâmple minunea. Nu vă așteptați, totuși, să vi se restituie integral suma, dar, oricum, va fi mai bine decât nimic.

VĂRSĂTOR

Respectați-vă promisiunile pe care i le-ați făcut partenerului de viață, altfel, îl veți dezamăgi rău de tot. Se bazează pe voi și are realmente nevoie de ajutorul vostru în această perioadă.

PEȘTI

Contextul astral al zilei favorizează îmbunătățirea dialogului cu colegii de muncă. Datorită bunei comunicări în cadrul echipei, veți fi mai eficienți și veți finaliza cu mai multă ușurință sarcinile, aspect care vă poate aduce un câștig bănesc deloc de neglijat.

Cei mai parsivi barbati, in functie de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro