Horoscop marți 29 noiembrie, răbdare maximă astăzi ca să treceți cu brio furtuna

Horoscop marți 29 noiembrie, toată săptămâna Mercur și Venus sunt foarte activate. Dușmănii și intrigi, oameni răi, probleme legale. Cei care știu să negocieze vor ieși cu brio, ceilalți se vor simți foarte presați.

BERBEC

Cineva vă provoacă, primiți vești, oamenii vă judecă nevinovați. Cel mai bine este să nu răspundeți la provocări, cineva umblă la butonul vostru de suportabilitate. Control și înțelepciune, astăzi. Detașați-vă!

TAUR

Sunteți gata să porniți o acțiune nouă ca să reparați o problemă veche. A venit vremea să reparați greșeala. Poate fi o relație, o afacere, un plan. Nu a mers, a pornit cu stângul.

GEMENI

Nu vă convine nimic, nici la muncă, nici acasă, nu vă plac prietenii, lucrurile noi, criticați tot ce se întâmplă. Vreți să faceți curățenie în viața voastră. O să luați măsuri.

RAC

Voi întâlniți o persoană cu rol benefic, salvator. Aveați un mare semn de întrebare, iar acest om vă ajută să ieșiți dintr-un impas. Resursele pentru ziua de azi nu se află la voi ci la un om apropiat vouă.

LEU

Jucați un rol important în viața unui om, este cineva apropiat de voi, este un om de încredere. Treceți la un alt nivel cu o persoană. Înaintați spre o altă treaptă.

FECIOARA

Nu vă puteți concentra la ceea ce aveți de făcut, apar greșeli, apar cei care vă critică. Se poate să greșiți pentru că sunteți foarte tracasați și ocupați. Graba vă face să fiți neglijent.

BALANȚA

Aveți dubii asupra unor persoane din viața voastră. Nu vă puteți baza pe ei. Mint, dau bir cu fugiții, iar pe voi vă deranjează pentru că vă încurcă treburile. Eliminați acești oameni.

SCORPION

Treceți printr-o situație în care ați mai fost cândva, ați greșit cândva odinioară, v-ați învățat lecția. Sunteți precauți, greșeala v-a fript atât de tare încât nu mai intrați în nicio polemică.

SĂGETĂTOR

Sunteți într-o competiție, chiar și cu partenerul de viață, este o luptă care pe care. Se poate să nu jucați foarte corect. Manipulați și dominați.

CAPRICORN

Aveți rezerve, mediul în care sunteți nu vă priește. Vă e frică să și spuneți ceva, nu aveți argumente, nu știți să vă apărați. Nu vă simțiți în siguranță.

VĂRSĂTOR

Aveți nevoie de o clarificare în plan sentimental. Intențiile cuiva nu mai sunt clare, omul pe care îl iubiți s-a răcit, ceva vă spune că ceva nu e ok. Luați decizia să faceți voi acest pas, fiți înțelept.

PEȘTI

Sunteți foarte preocupați de chestiuni materiale, de bani și proiecte. Este ceva ce durează de ceva timp, iar treaba înaintează cu brio.

Semne că în casa ta se află energii negative

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop