Horoscop marți 28 martie 2023: vești bune

Horoscop marți 28 martie 2023. Ne apucăm de ceva nou sau se deschid perspective noi. Vești bune, informații, mesaje frumoase.

BERBEC

Primiți niște daruri, resurse și instrumente noi. Nu prea aveți încredere în acest noroc care a căzut pe capul vostru, nu știți ce să faceți cu el. Profitați de această șansă care s-a ivit. Aveți mari dubii și din cauza unor amintiri greoaie, suflați și-n iaurt.

TAUR

Sunteți prinși de flamă, pasionali, obsedanți, dornici să ajungeți undeva. Vă puneți toată ambiția în această nouă pasiune. S-ar putea să vă risipiți această energie și să mai domoliți elanul. Mai cercetați chestiunea.

GEMENI

E o chemare la orizont, o atracție extraordinară a unui lucru. Acest eveniment vă schimbă total viața, doar că acum ies la iveală blocajele și propriile frici. Trebuie să faceți un efort și să acționați pentru a ieși din zona de confort.

RAC

Se întoarce roata din anumite puncte de vedere și ați început să fiți mai tolerant, primiți un dram de înțelepciune de la univers. Faceți lucruri pe care credeați că niciodată n-o să le faceți.

LEU

Multă energie, dorință de acțiune, de a vă arunca în activități noi. Dar cineva din jur nu vă lasă să vă manifestați această dorință de afirmare. Greul de acum vine: trebuie să depășiți pragurile pe care vi le pun alții.

FECIOARA

Multă lume în preajma voastră, nu sunteți singuri. Există niște discuții interesante din partea unor personaje, pot fi niște semnale de iubire. Poate fi un joc provocator care vă pune inima pe jăratec, este o aventură care vă place.

BALANȚA

O provocare care vă taie aripile, intervine ceva care vă zguduie visele, ba chiar le dărâmă. Pe moment acest fapt vă îngenunchează. Analizați la rece și o să vedeți cât de multă energie ați investit, puneți-vă niște întrebări și o să înțelegeți. A fost un balon de săpun.

SCORPION

Aveți o energie colosală pe care trebuie s-o consumați. Vă puneți în joc toate resursele, vreți să arătați că sunteți cel mai cel, că sunteți mai grozav decât cineva într-o competiție. Voi aveți un as în mânecă.

SĂGETĂTOR

Sunteți omul potrivit la locul potrivit. Ieșiți dintr-un impas, astăzi aveți un mare noroc. Vă iese ceva ce nu credeați. Dați la o parte o piedică, ceva ce altădată nu a mers. Vântul vă este prielnic, șanse multe.

CAPRICORN

Aveți sentimentul că v-ați învârtit în cerc, dar norocul este aproape, intervine ceva în favoarea voastră, se rezolvă o problemă mai veche este o victorie pentru voi.

VĂRSĂTOR

Primiți o idee, un răspuns, o revelație, o soluție sau un răspuns la o problemă pe care multă vreme ați tratat-o cu NU ȘTIU. Astăzi vi se oferă soluția. Apare de undeva acest noroc, sub formă de veste și informație. Este o scânteie…

PEȘTI

Apare o oportunitate de a arăta cine sunteți și ce știți. Poate fi o șansă sau un noroc, v-ați luptat mult ca să ajungeți aici. Este o lumină are cade pe moment.

Horoscop Urania 26 – 31 martie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop