Horoscop marți 28 februarie, urmează marea schimbare

Horoscop marți 28 februarie, este perioada din an când Jupiter și Venus se întâlnesc și ne oferă o energie a începutului. Cereți universului să vă aducă marea schimbarea.

BERBEC

Vă simțiți foarte bine, aveți curaj, ambiție, vă remarcați, faceți niște lucruri minunate. Sunteți cuceritori, aveți o mare doză de flirt, este o joacă sentimentală. Cuceriți, seduceți, flirtați. Străluciți.

TAUR

Sunteți foarte preocupați de o activitate, vă iese foarte bine. Sunteți încântați că rezultatele muncii voastre vă aduc atâtea satisfacții.

GEMENI

Vă implicați în tot felul de competiții, vă comparați cu alții, vreți să fiți mai grozavi decât alții. Doi ani de-acum încolo o să vă afirmați.

RAC

Emoțiile care vă încearcă zilele astea sunt amăgitoare, sunt false. Nu reflectă realitatea. Nu decideți nimic în perioada asta, este taman pe dos, totul. Nu faceți nimic perioada aceasta. Nu porniți nicio acțiune.

LEU

Este o luptă interioară, ceva vă spune să faceți ceva, altceva vă spune să NU faceți, aveți toane, sunteți iritați, vă sare țandăra. Sunteți agresivi, exagerați. Dezechilibru major în viața voastră.

FECIOARA

Insistați într-o situație, ceva nu a mers și mai vreți încă o încercare. Luptați cu piedicile pe care le-ați mai avut în trecut.

BALANȚA

Vă bucurați de ceva, aveți energie și motivație, vă vin idei, puteți face parteneriate bune. Primiți vești și informații bune, persoanele potrivite sunt alături de voi.

SCORPION

Apare o mică dezamăgire în planurile voastre, cineva v-a promis ceva și vă lasă cu ochii în soare. Un ajutor promis nu mai vine, nu mai primiți ceea ce vi s-a promis, asta înseamnă planuri stricate și dezamăgiri.

SĂGETĂTOR

Sunteți atât de energici și dornici să faceți lucrurile să meargă! Depășiți orice impas, chiar dacă e greu, voi vă depășiți limitele, neputințele. Insistența voastră de a lupta cu piedicile este lăudabilă.

CAPRICORN

Aveți de lucru, dar o faceți cu drag. Iubiți ceea ce faceți, miza din joc este importantă: câștig, funcție. Vă dedicați cu totul acestui lucru, poate fi o zi de mare succes.

VĂRSĂTOR

Este o zi de succes în plan sentimental. Este o situație favorabilă, pe ultima sută de metri ceva se salvează. După ce ați încercat să salvați o relație sentimentală ceva se schimbă.

PEȘTI

Mai încercați o dată ceva. Este o perioadă cu mult noroc. Primii o ultimă soluție, o inspirație să faceți o ultimă încercare, dar vă iese! Este o perioadă bună.

Horoscopul lunii MARTIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop