Horoscop marți 25 aprilie 2023: se îndeplinesc dorințele

Horoscop marți 25 aprilie 2023, se materializează niște planuri și dorințe pe care le aveam în interiorul nostru. Căutare și găsire de noi căi, apropiere de cele sfinte. Terapie de vindecare și regăsire.

BERBEC

S-ar putea să aveți mici controverse intelectuale, vă contraziceți cu cineva, sunt viziuni de opinii diferite. Trebuie să vă argumentați părerile. Sunteți voi împotriva tuturor. Din fericire aveți voință cât casa.

TAUR

Vă simțiți bizar, atacați de niște factori stresori. Sunteți nedreptățiți, nu înțelegeți ce are lumea cu voi. Nu meritați acest tratament injust. Este o mare probă de încercare, sunteți testați de destin.

GEMENI

Aveți un mare plan la orizont și vă puneți mari speranțe pentru el. Poate planificați o vacanță, ceea ce vă încarcă sufletul de fericire, este o zi cu inspirație multă.

RAC

Luna este la voi în zodie, aveți o energie foarte bună. Vă conectați cu o sursă de energie divină, este o conexiune divină cu îngerii, atenție la ce visați. Primiți mesaje pe cale spirituală.

LEU

Aveți nevoie de o mână de ajutor, așteptarea voastră pentru o mare dorință a luat sfârșit, primiți un mesaj dar nu prin limbajul așteptat de voi.

FECIOARA

Sunteți într-o mare dilemă, ați văzut că există încă o cale de a rezolva anumite probleme. Aveți mai multe variante, peste câteva zile veți ști exact ce trebuie să faceți.

BALANȚA

Veți simți un refuz pentru ceva ce vă plăcea foarte mult. Era pe placul vostru. Deodată ceva vă zguduie, vă schimbați brusc, și din plăcere devine corvoadă. Poate fi vorba chiar și de iubire.

SCORPION

Iubirea este foarte importantă pentru voi, s-ar putea să luați o decizie importantă. Vă întrebați dacă sunteți cu adevărat fericiți… Unii s-ar putea să alegeți între doi parteneri, din fericire veți fi foarte îndrumați să luați o decizie potrivită.

SĂGETĂTOR

Vă ocupați de o activitate în care puneți în lumină lucruri învățate demult pe care nu credeați că le veți scoate de la naftalină. Lucruri care s-au întâmplat cu mult timp în urmă abia acum devin importante pentru voi.

CAPRICORN

Sunteți cu gândul la vacanță. Faceți planuri de viitor, de destin, chestiuni importante care sunt cu bătaie lungă. Este un moment de apogeu pentru voi.

VĂRSĂTOR

Vă preocupă ceva legat de bani, trebuie să decideți soarta unei achiziții, nu mai lăsați să aștepte ceva. Ați tot așteptat un moment anume ca să luați o decizie legată de bani.

PEȘTI

Este o perioadă cu multă inspirație divină, veți începe un demers greoi, partea bună este că măcar pornește și va fi o alegere cu bătaie lungă, rezultatele se vor vedea peste câțiva ani.

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește nativul din Taur

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop