Horoscop marți 21 februarie, o zi excelentă

Horoscop marți 21 februarie, suntem încă sub influența Lunii Noi de pe 20 februarie. Se rezolvă anumite probleme, acceptați anumite sentințe, manifestați o stare de bine.

BERBEC

Dați drumul la motoare, sunteți plini de idei, de noi obiective, vă vin resurse, energie pozitivă, optimism. Trebuie doar să întindeți mâna ca să luați ceea ce vă doriți. Atenție la visele premonitorii.

TAUR

Primiți o idee salvatoare, probabil ați cerut-o demult, ea vine sub forma un flash. Veți primi un lucru pe care îl așteptați de foarte mulți ani, un semn, un mesaj.

GEMENI

Aveți o discuție foarte serioasă cu cineva: părinte, șef, mentor. Este o persoană pe care voi o respectați. Sunteți analizaț și judecat, sunteți luat la bani mărunți. Sunteți intimidat astăzi. Aveți emoții.

RAC

Aveți o stare de oboseală, sunteți împovărați de ceva, este o situație peste puterile voastre. Ceva nu terminați la timp, apar blocaje și piedici. Aveți impresia că este o zi grea și complicată.

LEU

Posibil să faceți echipă foarte bună cu partenerul de viață, vă spuneți lucruri noi, vă faceți confesiuni. Clarificați anumite lucruri, vi se oferă șansa de a sta de vorbă cu cel drag, relația prinde mai multă energie

FECIOARA

O mică explicație cu cineva, energia din Pești vă aduce calm și pace, vă împăcați cu cineva. Cu cel cu care nu v-ați înțeles, astăzi se leagă lucrurile, se desfac inimille, se liniștesc apele. Gata cu nervii!

BALANȚA

Aveți șansa de a vă remarca înr-o situație care până mai ieri erați pe locul secund. Se pare că s-a întors roata, a sosit vremea voastră. Acest lucru se poate întâmpla și în cuplu, dintr-o dată ieșiți din zona de rutină.

SCORPION

Primiți o lecție de viață legată de cât de ușor poți să ratezi niște șanse. Vă dați seama că cu cât ați fost mai cârcotași cu atât ați pierdut.. trageți concluzia că ați ratat niște ocazii foarte bune. Vi s-au oferit niște șanse pe care le-ați ratat.

SĂGETĂTOR

Discuții aprinse cu cineva din familie, ceva nu se leagă, dialogul nu este calm, energia voastră este iute. Ceilalți sunt mai domoli, iar asta vă deranjează, nu aveți răbdare.

CAPRICORN

Ticăie un ceas pentru voi, ceva înaintează foarte lent, nu se mișcă, nu ajunge la rezultatul dorit. Totul merge foarte greu, împrejurările, mediul nu vă este prielnic.

VĂRSĂTOR

Sunteți individualist, dar poate este precauție, prudență. Sunteți auto-suficient, aveți inspirație și încredere, din aceasă cauză cei din jur vă pun etichete, nu vă înțeleg intențiile.

PEȘTI

Arătați bine, aveți mare încredere în voi, ați lăsat în urmă lucrurile rele. Sunteți invincibili, oamenii din jur nu pot ține pasul cu voi. Este o perioadă cu auspicii bune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop