Horoscop marți 18 aprilie, sondăm adânc în suflete

Horoscop marți 18 aprilie, sondăm foarte multe în suflete. Meditație și rugăciune astăzi.

BERBEC

Emanați un aer special, frumusețe, sensibilitate, inteligență. Vă simțiți important, vă lăudați cu ceva, lăsați la o parte modestia și stăluciți. Mulți vă vor invidia pentru imaginea voastră de om învingător.

TAUR

O mare de oameni în jurul vostru, pe unde vă plimbați veți avea o surpriză, vă veți întâlni cu cineva, veți întâmpina o posibilă situație care o să vă irite. Este un schimb de opinii care va naște o mică divergență, controverse.

GEMENI

O persoană dragă se comportă ciudat, este mai dinamic, mai activat. Are o energie debordantă, fapt care devine contagios, aveți un fel de conexiune cu specială cu cineva. Descoperiți ceva nou la acest om.

RAC

Apar vești de pretutindeni, este o perioadă plină de conexiuni și de întâlniri cu oamenii. Dintre aceștia, unii vă cam scot din sărite, aroganța și superioritatea lor vă strică cheful. Dacă nu e vorba de oameni, este sigur o situație neplăcută.

LEU

Prietenii sunt foarte importanți pentru voi, vă amuzați, o persoană tonică vă suscită interesul, s-ar putea să fie ceva jucăuș, trecător, dar vă aduce multă plăcere, vă relaxați.

FECIOARA

Călătoriți și e posibil să întâmpinați mici probleme, nu e vorba de nimic grav ci doar de blocaje, ghinioane. Sau compania în care călătoriți nu e pe placul vostru.

BALANȚA

Sunteți apropiați de familie, de cineva din trecut, dacă nu e fizic, e posibil să fie telepatic, o conexiune cu cineva din familie, o să simțiți acest flux fantastic de energie.

SCORPION

Cineva vrea să fure ceva de la voi să prindă ceva din zbor, o idee sau un secret. Aveți tot dreptul să fiți mentor pentru cei din jur, dacă vreți puteți împărtăși din experiența dvs.

SĂGETĂTOR

Aveați în sufletul vostru un ghimpe care vă otrăvea sufletul, din când în când ieșea la suprafață, Din fericire, primiți o lecție de viață care o să vă zguduie și o să renunțați la ura voastră dată de ghimpele acela.

CAPRICORN

Sunteți obosit, nu mai aveți chef de nimic, deși apar tot felul de provocări și invitații. Aveți bateriile descărcate și poate nici sănătatea nu e tocmai bună.

VĂRSĂTOR

Țineți în voi niște probleme personale, aveți un necaz pe care vreți să-l păstrați secret, este taina voastră și nu vreți să se bage nimeni.

PEȘTI

O chestiune legată e suflet este în centrul atenției, o problemă în familie este în mare dezechilibru. Așteptați ca cineva să vă ia această piatră de pe inimă.

Zodiacul Chinezesc: cu cine ești compatibil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop