Horoscop marți 14 iunie: schimbări majore de viziune și perspectivă

Horoscop marți 14 iunie, Lună Plină în Săgetător, singura de acest fel de anul acesta. Succes și ambiție de a reuși, schimbare de viziune a vieții. Învățăm lucruri noi.

BERBEC

Trebuie să fiți foarte atenți la ce se întâmplă. Primiți o mare lecție de viață, apare un personaj în viața voastră care o să vă facă o propunere. Ceea ce veți auzi vă clarifică anumite situații. Este un mesaj pe care vi-l transmite.

TAUR

Simțiți ceva ciudat în adâncul sufletului. Vă puteți vindeca de o mare supărare pe care o aveați pe suflet. Vine ceva sau cineva în compensație care să acopere un punct slab pe care îl aveți. Vă schimbați părerea despre voi înșivă.

GEMENI

Este Luna Plină a voastră. Este împlinirea unui vis, dacă v-ați dorit ceva cu adevărat, se poate întâmpla. Vin către voi niște fluxuri de energie care vă arată că multe lucruri se vor îndeplini, primiți certitudini. Primiți vești bune.

RAC

Este un moment de apogeu pentru că Luna este guvernatoarea voastră. Realizări maxime în plan profesional. Sau întrebări legate de potrivirea jobului cu personalitatea voastră, dacă nu vi se potrivește, peste 6 luni veți avea alt job.

LEU

Există un sentiment de recompensă, primiți un dar. Vă ajută să vă clarificați o situație, o iubire, pasiune. Se închide o etapă de viață și începe alta. Finalul nu e musai negativ, trist, dureros. Vă eliberați de ceva, poate fi o iubire. Mergeți mai departe.

FECIOARA

Luna Plină este în sectorul tumultului vostru interior. Sufletul vostru are nevoie de ceva, există acolo un sertar neîmplinit, întunecat, luați o decizie, puneți punct la ceva și vă îndreptați către altceva. Dați un ultimatum cuiva.

BALANȚA

Capitolul RELAȚII este zguduit pentru că vreți o schimbare. S-ar putea să vă îndreptați către alte zone, vreți să vă mutați cu locuința, școala, facultatea, jobul. Este drum lung dar vă doriți foarte mult.

SCORPION

Se rezolvă o problemă de natură financiară, era un gol de ceva vreme. Ați tot căutat soluții și astăzi vă vine o idee salvatoare. Luați taurul de coarne și ieșiți din zona de confort. Îndrăzniți să faceți ceva mai mult.

SĂGETĂTOR

Sclipiți astăzi, este un moment ca de sărbătoare pentru voi. Sunteți vizibil și lumea vă admiră. Sunteți populari și plăcuți de cei din jur. Vă oferiți o recompensă.

CAPRICORN

O discuție cu șeful rezolvă o tensiune sau o incertitudine. Aveți stres și emoție, există un trac în sufletul vostru. Vă temeți de această analiză.

VĂRSĂTOR

Vă aflați într-un mediu ușor agresiv. Există un conflict în jurul vostru care mocnește de multă vreme și în ultimul timp mai mult s-a intensificat. Astăzi se poate remedia acest conflict. Pare că sunteți mai înțelept. Tăceți și cumpăniți, tolerați și fiți altruist.

PEȘTI

Voi ieșiși astăzi în evidență, poate fi șansa voatră mult timp așteptată. Astăzi aveți succes, se întoarce roata, ieșiți din anonimat. Nimeni nu vă mai judecă, reușiți să schimbați părerea cuiva despre voi.

Foto: 123rf

Citește și:

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop