Horoscop marți 12 iulie, agresiuni verbale, răutăți și atitudini răutăcioase

Horoscop marți 12 iulie, astăzi unii nativii vor avea parte de agresiuni verbale, atitudine răutăcioasă, injurii.

BERBEC

Vă puteți aștepta la tensiuni, contraziceri, neînțelegeri cu cei dragi din familie. Apar dispute pentru că vedeți lucrurile diferit. Astăzi nu vă armonizați cu cei dragi. Dacă nu găsiți o cale de compromis astăzi ziua va fi ruinată.

TAUR

Puteți avea o zi de colaborare foarte bună cu niște colegi, dar aflați la distanță. Ei pot fi mai departe. Comunicarea și contactele la distanță sunt foarte bune.

GEMENI

Sunteți trași în două direcții dar reușiți să vă împărțiți în mod egal peste tot. Toate cele două planuri ale vieții voastre vor fi satisfăcute. Doar că va trebui să luați niște decizii, să vedeți ce aveți de făcut în continuare.

RAC

Aveți planuri minunate de viitor, le spuneți și celor dragi visele voastre. S-ar putea să primiți niște păreri diferite de la oameni care nu au încredere în voi. Vă puteți aștepta la oameni recalcitranți care ripostează.

LEU

Aveți un impas trecător, vă lipsește ceva care nu vine. Acest lucru v-a blocat și nu depinde de voi. A fost intervenția nefastă a cuiva care și-a băgat coada. Din păcate acest lucru vă ține pe loc. Este un impas și v-a tăiat elanul.

FECIOARA

Apare în peisajul vostru un personaj amuzant, cu o energie benefică, cineva care are grijă de voi. Este un om cu o gândire pozitivă, plăcută, populară. Vă priește prezența acestui om. Vă ridică tonusul.

BALANȚA

Primiți o veste foarte bună cu rol eliberator, se clarifică o situație, se micșorează starea de stres în care ați stat în ultimul timp. Se soluționează ceva. Vă face dreptate.

SCORPION

Trebuie să fiți extrem de atenți la oamenii cu care lucrați pentru că tăcerea lor ascunde ceva. Sunt minciuni la mijloc, două fețe, manipulări. Trebui să săpați puțin la această situație ca să aflați ce e dincolo de mască.

SĂGETĂTOR

Multă emoție, tumult interior pe care nu vi-l puteți explica. Este ceva secret, dar nu vreți să vorbiți despre această relație. Este o atracție imposibilă. Știți că sunteți diferiți, poate fi o relație karmică. Poate că e cazul să exprimați ceea ce simțiți. Este multă taină, poate fi o relație paralelă.

CAPRICORN

S-ar putea să faceți planuri de călătorie cu niște oameni de departe. Există posibilitatea să există niște răsturnări de situație.

VĂRSĂTOR

Sunteți puși în fața unor aventuri sentimentale, poate fi o atracție, un flirt de vacanță. O joacă de-a iubirea, ca niște copii care se simt bine. Nu iese nimic, nu este o rerlație, dar vă face plăcere să primiți atenție și complimente.

PEȘTI

Aveți de-a face cu oameni la fel nervoși ca și voi. Cei din jur vă răspund cu aceeași monedă. Vi se răspunde la fel, veți primi aceeași stare. Se pot spune cuvinte urâte, agresiune verbală.

Citeste și:

Luna Plină din 13 iulie: astăzi are loc cel mai serios moment de bilanț al anului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop