Horoscop marți 1 noiembrie, reparăm greșelile și deciziile proaste

Horoscop marți 1 noiembrie, Luna trece prin Vărsător cu Marte retrograd: ego-uri umflate, repercusiuni pentru ceea ce am făcut. Suntem judecați după faptele ultimelor luni, trebuie să reparăm erorile, să recunoaștem deciziile greșite, alegerile proaste.

BERBEC

Cineva vă strânge cu ușa, dar nu în sens negativ. Cu ultima picătură de curaj trebuie să spuneți un răspuns, o afirmație în univers, sau propria conștiință aștepta aceste afirmații de la voi.

TAUR

A sosit timpul să vă demonstrați valoarea, atuurile. Acest lucru repară anumite chestiuni din trecut, sunteți gata să vă schimbați direcția. Nu mai așteptați, sunteți pregătiți să faceți un pas înainte. Se deschide o ușă spre viitor.

GEMENI

Ceva din trecut revine la voi în viață, o alegere greșită făcută cândva. Cineva vă dă un examen de viață, dar este o eliberare sau o deblocare. Apoi foarte probabil se va instala liniștea.

RAC

Se deschid niște porți foarte interesante, sunt aventuri noi, nu e ușor să luați aceste decizii. Sunteți destul de indecis, aveți rețineri și temeri. Cineva așteaptă să-l sunați.

LEU

Depindeați de o veste sau de o persoană care trebuia să vă dea o veste. Nu este ceea ce v-ați dorit, este o dezamăgire, vi se îneacă toate corăbiile. V-ați pus mari speranțe în această veste/informație. Vă închideți în voi, vă afectează emoțional foarte tare.

FECIOARA

Posibil să simțiți un blocaj legat de un vis de-al vostru. Poate fi ceva pe plan profesional. Apare o stagnare, un prag, un detaliu care oprește tot proiectul. Acest lucru vă irită și vă frustrează, o luați foarte personal.

BALANȚĂ

Nu puteți duce mai departe o situație. Mai aveți drum de parcurs pentru a ajunge la final. Se mai amână unele lucruri, o luați de la capăt.

SCORPION

Vi se cere mult de la voi, sunteți nervos și obosit. Agitație mare în plan sentimental, nu vă găsiți liniștea, sunteți agresiv și impulsiv. Jigniți sau răniți pe cineva.

SĂGETĂTOR

Sunteți foarte curajoși de a vă elibera de o persoană. Este un război interior. Nu mai vreți să trageți pentru o persoană, aveți curajul de a spune ce gândiți.

CAPRICORN

Un moment de blocaj, sunteți ținut pe loc de cineva. Căutați altă cale, o altă ușă prin care să depășiți acest prag. S-ar putea să găsiți o cale total diferită.

VĂRSĂTOR

Simțiți că lucrurile stagnează, pare că nu mai aveți răbdare, că stați demult într-o situație în care nu se întâmplă nimic. Sunteți captivi într-o situație ciudată.

PEȘTI

Sunteți vizați de acest Marte retrograd. Așteptați e multă vreme o decizie, ceva trebuie să se termine, ceva ce nu are viitor, ce nu are speranță. O să fiți destul de tranșant, v-ați resemnat, o să punețipunct și vă eliberați.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: influențe asupra caracteristicilor tipice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop