Horoscop: Luna Nouă în semnul Taurului aduce schimbări

1624390_639402176126224_263905419_nAna Gabriela Tăutu ne prezintă previziunile astrale pentru perioada 28 aprilie – 4 mai 2014. Suntem în ultimele zile ale ciclului lunar curent, care se încheie la Luna Nouă din semnul Taurului, marți, 29 aprilie. Atunci vom avea și o eclipsă inelară de Soare, care nu va fi vizibilă din țara noastră, ci doar din Antartica și din Australia.

Această fază lunară însoțită de eclipsa de Soare ar putea reprezenta (dacă acceptăm această viziune asupra planurilor energetice) momentul de lansare a noului potențial pe care l-a adus echinocțiul de primăvară.

În această perioadă, în care am primit influența Lunii Noi din semnul Berbecului, apoi a fazei de Lună Plină, însoțită de eclipsa totală de Lună în semnul Balanței, urmată de crucea cosmică cardinală, care s-a format săptămâna trecută, ne vom conştientiza resursele şi le vom putea direcţiona bine.

Aceste zile, până la Luna Nouă, sunt potrivite pentru curățenie, sub orice formă, deci inclusiv mentală și emoțional-afectivă. Este o perioadă potrivită pentru eliberare emoțională, desprindere din orice tipare de gândire, sau de manifestare, dar și pentru detoxifierea organismului după perioada sărbătorilor.

Pentru corpul fizic un regim de salate este binevenit, în timp ce pentru sufletul și mintea noastră este indicată o autoanaliză, pentru a ajunge la concluzii sincere.

Această perioadă de introspecţie este cu atât mai indicată după ce am traversat luna aprilie, bogată în momente semnificative din punct de vedere energetic, care ne-au solicitat printr-un efort de adaptare la trăirile interioare, precum și la o interacțiune cu mediul, oarecum neașteptată pentru cei mai mulți dintre noi.

Dacă în perioada sărbătorilor v-ați întâlnit cu situații aparent conflictuale, sau care vi s-a părut că vă limitează libertatea, este potrivit să vă propuneți să înțelegeți ce este de înțeles și să alegeți să faceți anumite ajustări ale atitudinii, dacă nu chiar schimbări semnificative.

Am abordat în analiza de săptămâna trecută rolul (motivul și scopul) configurației astrale care s-a format, denumită cruce cosmică, pe semnele (astrologice) cardinale și am subliniat mesajul astrelor care susține și încurajează o anumită schimbare în viața fiecăruia dintre noi.

În aceste zile este potrivit să facem, din nou, ordine în mintea și în sufletul nostru, astfel încât Luna Nouă de marți să ne găsească cu o disponibilitate maximă către a face schimbări.

Astfel vom lăsa fluxul energetic să ne transfere maximul de influență pe care îl putem primi în modul cel mai armonios cu putință, și pe care îl vom folosi pentru a realiza schimbările pe care alegem să le facem.

Luna Nouă în semnul Taurului este a doua Lună Nouă din ciclul anual al naturii.  Semnului Taurului reprezintă fundația, consolidarea, dar și voința, încrederea și tenacitatea de a construi. 

Este un moment potrivit să folosim influențele astrale, pentru a ne redescoperi forța interioară, pentru a ne reorganiza sistemul de valori și pentru a ne reconstrui legătura cu natura.

Este important să folosim această fază de Lună Nouă pentru a stabili intenții care să reflecte în mod sincer și constructiv ceea ce alegem pentru că urmează un timp al materializărilor.

Este un moment potrivit pentru a ne lămuri asupra dorințelor noastre, asupra modului în care preţuim viaţa, a ceea ce construim prin tot ceea ce facem.

Astfel, ieșim din rutină tocmai pentru a evalua rutina.

Este potrivit să recunoaștem și să ne asumăm întreaga forță interioară, să evaluăm cât suntem de pregătiți și să alegem să o folosim cu încredere în tot ceea ce facem.

Pentru a reuși acest lucru este important să apreciem această forță ca pe un instrument concret și nu ca pe un concept 'filozofic'. Forța există și produce efecte în măsura în care alegem implicarea în derularea experiențelor noastre de viață.  Săptămâna viitoare poate fi o perioadă favorabilă pentru a 'înţelege' și  pentru a comunica', pentru luarea deciziilor.

De asemenea, poate aduce un moment de șansă, care vine ca o răsplată pentru un efort depus, dar care cere deschiderea maximă a minții, disponibilitatea de a primi și de a folosi ideile care apar, dar care ies din tiparele obișnuite de gândire.

Este important să lăsăm lucrurile să curgă, iar atunci când apar blocaje să vedem ce anume am manifestat nepotrivit prin modul nostru de a gândi și de a comunica.

În măsura în care reușim să ne adaptăm situațiilor cu care ne întâlnim, să transformăm emoțiile și stările apăsătoare.

Este posibil să realizăm o schimbare de manifestare a personalității noastre, să trecem cu succes printr-un proces de înnoire personală la nivelul structurilor noastre energetice.

Sâmbătă, 3 mai, planeta Venus va intra în semnul Berbecului, iar influențele ei energetice ne pot amplifica entuziasmul emoțional. Este posibil să se manifeste o instabilitate a emoțiilor și sentimentelor, iar exprimarea acestora poate deveni ceva mai agresivă, indiferent de natura lor.

Ne confruntăm cu o anume competitivitate în gestionarea și manifestarea afecțiunii, care poate genera gesturi demonstrative, urmate de o retragere în propria ,,cochilie'. Este posibil să simțim o mai mare nevoie de libertate de mișcare în plan afectiv.

Acest tip de influență se va manifesta similar întrebării suplimentare, pentru nota maximă la testul pe care îl aduce săptămâna următoare, care ar putea fi provocarea căreia o să-i facem față învățându-ne lecțiile.

Cei care sunt preocupați de propria evoluție spirituală pot folosi zilele următoare pentru a se elibera conștient de limitările pe care le observă și care-i constrâng acum, iar după Luna Nouă, pot să-și seteze planul de lucru pentru întreaga perioadă până la echinocțiul de primăvară următor și chiar pe termen lung.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop