Horoscop luna martie: lucrurile care nu au o temelie solidă se clatină și în final se surpă.

Horoscop martie: lucrurile care nu au o temelie solidă se clatină și în final se surpă. Chiar dacă trebuie să faci acum eforturi mai mari, merită!

BERBEC
21 martie – 20 aprilie

Preocupările domestice îți acaparează tot timpul, dar ține cont și de zicala potrivit căreia „ce-i prea mult, strică'. Atenție! Copiii tind să aibă comportament ușor deviant. Se prefigurează sincope în aspectul financiar. Prudență în cheltuieli!

Horoscop luna martie

TAUR
21 aprilie – 20 mai

Nechibzuința și tendința de a grăbi lucrurile au un rezultat dezastruos. Încearcă să fii mai practică și vei constata că ai avantaje la care nici nu visai. Independența extremă se poate transforma în agresivitate.

GEMENI
21 mai – 21 iunie

Prea multe provocări și ambiții pentru o singură persoană… A te raporta diferit la oameni în funcție de interesele de moment atrage antipatii. Ca să funcționeze, căsnicia are nevoie de compromisuri.

RAC
22 iunie – 22 iulie

Amână puțin deciziile majore pe care ești aproape hotărâtă să le iei. Nu e momentul lor. Acordă mai multă atenție propriei sănătăți, mai ales după jumătatea lunii. Lasă-i partenerului libertatea de a… respira. Certurile pe tema banilor creează tensiuni.

LEU
23 iulie – 22 august

Foarte multe evenimente în viața ta, care se succed cu o fantastic de mare repeziciune. Te complaci în dispute fără miză. Ai grijă, sunt afectați copiii! Ceea ce comunici se pare că nu este corect recepționat.

FECIOARĂ
23 august – 22 septembrie

Nu poți controla lucrurile, iar obiectivele nu ți le poți atinge fără ajutorul celorlalți. Din acest motiv devii anxioasă și aproape că ești pe punctul să renunți. Din romantică, dragostea devine pasională. Wow!

BALANȚĂ
23 septembrie – 22 octombrie

Nu trebuie să depui niciun efort, lucrurile merg ca pe roate și singure. Intrigile care se țes în spatele tău vor fi date în vileag și ți se va dovedi nevinovăția. Financiar vorbind, ești într-o perioadă de-a dreptul fabuloasă.

SCORPION
23 octombrie – 21 noiembrie

Îți lipsește voința de a face schimbări radicale, deși circumstanțele le impun. Armonia conjugală este istorie acum. Cât mai poți suporta? Mai multe contacte sociale, mai multe oportunități.

SĂGETĂTOR
22 noiembrie – 20 decembrie

Este absurd să amâni planurile făcute anul trecut numai pentru a demonstra că tu trebuie să ai mereu ultimul cuvânt. Fii puțin mai flexibilă. Confruntările din familie se sfârșesc în curând.

CAPRICORN
21 decembrie – 19 ianuarie

Este normal să ai în vedere în primul rând binele personal, însă ai datoria de a avea în vedere și fericirea celor dragi ție. Nu doar declarativ… Sunt favorizate persoanele care activează în domeniul financiar-contabil.

VĂRSĂTOR
20 ianuarie – 18 februarie

Profesional, ai libertatea de a-ți crea condițiile care te avantajează și stimulează. Nu lăsa această șansă să treacă pe lângă tine pentru că nu te întâlnești des cu ea.
Mercur intervine și oferă stabilitate relației actuale.

PEȘTI
19 februarie – 20 martie

Vei avea o perioadă veselă, relaxată, fără griji sau emoții care să te tulbure. Marile satisfacții vor veni din micile colaborări. Investițiile făcute în această perioadă sunt rentabile și merită toate eforturile. Vor fi și provocări pe parcurs, nu sunt total excluse, însă curajul de a face un pas înainte atunci când toți te sfătuiesc să mai aștepți, va fi deplin răsplătit spre sfârșitul anului. Nu încerca să îți convingi dușmanii că ai intenții cât se poate de bune. Lasă-i pe ei să se convingă. Evită călătoriile, atât cele în scop personal cât și în scop profesional. Poți întâlni iubirea în cele mai neașteptate locuri.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop