Horoscop joi 9 februarie, atenție la dușmanii din umbră

Horoscop joi 9 februarie, nu toată lumea din jur este bine-intenționată. S-ar putea ca în unele situații atmosfera să fie otrăvită de persoanele răutăcioase.

BERBEC

Aveți pedala de accelerație la maximum, un proiect tocmai s-a deblocat, ori voi l-ați abandonat, ori cineva a intervenit. Reluați un proiect ca să-l duceți mai departe, acum aveți resurse. Vă întoarceți la ceva ce ați lăsat pe linie moartă în trecut.

TAUR

O ceartă cu cineva, se spun vorbe aprinse, aspre, dure. Ori voi le spuneți, ori cineva vi le spune. Pot fi reproșuri scoase de la naftalină, dintr-un trecut îndepărtat. Este un inamic care și-a adus aminte de lucruri urâte din trecut. Sunt frustrări la mijloc…

GEMENI

O zi a iubirii, a speranțelor de iubire, a declarațiilor. Primiți garanția unor sentimente pe care cineva le are pentru voi, din punctul acesta de vedere este o zi norocoasă. Se instalează echilibrul din viața voastră, se reglează o situație.

RAC

Este o competiție în jurul vostru, miza este mare, există o șansă de afirmare. Aveți curaj și energie ca să reușiți, aveți încredere în reușita voastră. Poate fi chiar și o susținere spirituală pentru a reuși.

LEU

Nu aveți o zi tocmai minunată, ori apare o problemă de sănătate, ori sunteți în urmă cu somnul. Nu arătați celor din jur că nu sunteți bine, cineva vrea să se folosească de slăbiciunile voastre.

FECIOARA

Munciți și sunteți foarte preocupați de activitatea voastră profesională. Vă cam grăbiți, e posibil ca cineva să vă pistoneze. Sunteți perfecționiști și vreți ca treaba să iasă bine. Peste câteva zile urmează un eveniment important în viața voastră.

BALANȚA

Sunteți într-un mediu unde se află un dușman/inamic, situația nu vă este foarte favorabilă. Energia negativă se resimte, aveți un disconfort, totul este ostil în jur. Organismul vă dă semnale de alarmă, e ca o otravă.

SCORPION

Vă simțiți nesigur pe voi, lucrați la o activitate pe cont propriu. Ați ajuns la un impas, de aici nu prea știți ce să faceți. E cazul să cereți ajutor.

SĂGETĂTOR

Apare un refuz, o piedică în viața voastră. Este un obstacol în drum, mulți se pot impotmoli. Cei care au mai trecut prin asta vor știi să depășească, ceilalți, vor fi doborâți de această probă de încercare.

CAPRICORN

Vă apropiați de un sfârșit, o acțiune se apropie de final. Totuși, înainte de a pune punct, mai cereți o părere cuiva.

VĂRSĂTOR

Aveți o activitate dar intrați într-un mic impas, este ca o răscruce. Momentan nu puteți lua o decizie finală, sfatul astrologilor este să aștepați până săptămâna viitoare.

PEȘTI

Primiți o veste bună despre un proiect/situație la care ați participat și voi. S-a ajuns la forma finală la ceva la care voi ați pus mult suflet. Vă arătați satisfacția și mulțumirea, împătășiți cu alții reușita voastră.

Acestea sunt cele PATRU ICOANE din România făcătoare de minuni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop