Horoscop joi 8 decembrie: ziua bilanțului, surprize plăcute

Horoscop joi 8 decembrie. Nativii din mai multe zodii vor începe de azi să tragă linie și să vadă ce au reușit să realizeze anul acesta din ce și-au propus. Vor exista și dezamăgiri, dar și satisfacții. O zodie își va face bilanțul sufletesc și va fi surprinsă în mod plăcut de constatarea pe care o va face.

BERBEC

Încercați să lăsați graba deoparte. Aveți decizii importante de luat și nu e cazul să vă pripiți. Obstacolele din această perioadă par a fi greu de depășit, însă le veți trece cu bine și, odată trecute, vă vor oferi noi oportunități, atât pe plan personal, cât și profesional.

TAUR

Azi, decideți să vă faceți bilanțul pe 2019. Și nu orice bilanț, ci cel sufletesc, emoțional. În timp ce unii dintre voi vor constata că au investit multe emoții în persoane care au investit mai puțin, alții vor avea satisfacția să constate că au evoluat, la acest capitol, comparativ cu anii trecuți, că nu s-au mai implicat atât de mult, că au suferit mai puțin și că au reușit să fie mai detașați.

GEMENI

Voi vă concentrați atenția pe probleme ce au legătură cu locul de muncă. Nu sunteți foarte mulțumiți de realizările voastre de anul acesta la acest capitol, așa încât vă faceți un plan de autodepășire, decideți să ieșiți mai mult în evidență și să vă atingeți mai repede scopurile. Oricum, etse foarte important să luați decizia de a nu pune o presiune foarte mare pe voi pentru atingerea respectivelor scopuri. Veți avea rezultate mai bune dacă veți fi mai relaxați.

RAC

Azi, traversați stări de tristețe, de dezamăgire față de partener și alegeți să petreceți timp în singurătate. Decideți să acceptați lucrurile și să nu vă mai frământați ca în alte dăți, mai ales că simțiți că nu prea aveți pentru ce lupta.

LEU

Pentru voi ziua de azi ar putea să nu fie una tocmai norocoasă. Este posibil ca planul de a petrece timpul liber, pus la cale cu ceva timp în urmă, să fie dat peste cap. De aceea, nu ar fi rău dacă ați concepe un plan de rezervă pentru petrecerea acestei zile.

FECIOARĂ

Azi nu vă simțiți tocmai în apele voastre. V-ați putea confrunta cu tulburări legate de tranzit intestinal, stări de greață, dureri de cap. Dacă vă știți cu gastrită sau ulcer, simptomele acestor afecțiuni s-ar putea agrava pe fond nervos.

BALANȚĂ

Azi, treceți printr-o stare de delăsare, de plictiseală și totul în jur vă este indiferent. Nu vă prea puteți concentra pe ceea ce aveți de făcut și preferați să vă retrageți în voi și să vă analizați emoțiile și trăirile. Nu sunt excluse stări de disconfort general, posibile dureri de cap, stări de greață.

SCORPION

Azi, dați dovadă de multă diplomație în dialogul cu cei din jur. Tratați cu umor și ironie acele situații neplăcute și nu vă lăsați târâți în conflicte, indiferent de intențiile celor din jur.

SĂGETĂTOR

Azi, vă puteți confrunta cu neplăceri la capitolul sănătate. Puteți resimți dureri de oase, de spate, de picioare, rigiditate musculară. Mare atenție dacă vă știți cu probleme precum reumatism, osteoporoză, artrită. Fiți atenți mai cu seamă dacă faceți deplasări, căci astrele favorizează traumatismele, loviturile.

VĂRSĂTOR

Azi, aveți parte de o zi liniștită. Aveți tot timpul să vă analizați sentimentele, să faceți un bilanț al trăirilor. Sunteți foarte temperați în acțiuni și raționali. Ține în mare parte de voi să dați un refresh relației de cuplu. Contextul astral favorizează creativitatea, așa că profitați de asta și reîmprospătați atmosfera în cuplu.

CAPRICORN

Azi, puteți avea parte de o lecție importantă. Vă puteți vedea nevoiți să luptați pentru persoana iubită și cel mai important lucru va fi cum alegeți să o faceți, cu ce arme.

PEȘTI

Astăzi, e cazul să luați frâiele în propriile mâini, mai ales dacă este vorba despre sentimente. Nu pierdeți timpul liber. Dacă nu sunteți implicați într-o relație, onorați invitația prietenilor și mergeți împreună să vă distrați. Puteți întâlni chiar azi o persoană care să vă atragă atât de mult încât să începeți o relație cu ea.

Nopțile când visele pot arăta viitorul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop